Problem z MT4

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Mathon
Gaduła
Gaduła

Problem z MT4

Nieprzeczytany post autor: Mathon »

Cześć,

Korzystam z MT4 u brokera DMBZWBK. Przesiadłem się na nowy telefon i nie mogę się zalogowac na swój główny rejestr. Na drugi rejestr zalogowałem się bez problemu ale ten mój pierwszy podstawowy nie chce wejść, pokazuje się komunikat "nieprawidłowy rachunek".

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Problem z MT4

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Co rozumiesz przez słowo "rejestr"? :)
Nieprawidłowy/zły rachunek oznacza 3 warianty:
1) złe hasło,
2) zły login,
3) zły serwer.

Więcej alternatyw właściwie nie ma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

a7531
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: a7531 »

Witam.

Mam problem z MT4 przy kopiowaniu plików mq4 .Gdy kilka lat wcześniej kopiowałem dowolny plik mq4 do MT4 nie było z tym żadnych problemów.Wystarczyło skopiować taki plik np z forex factory do C/programy file/MT4/ expert.
Teraz po ściągnięciu MT4 demo te pliki mq4 są zupełnie w innym miejscu i tam już niczego nie mogę dołożyć żadnego wskaźnika mq4.
Czy zależy to może od systemu zainstalowanego na moim kompie. Teraz jest Windows 7 dawniej był Windows profesjonal.

Czy może mi ktoś pomóc

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Kilka lat temu kopiowało się pliki do katalogu znajdującego się w miejscu instalacji MT4. W zeszłym roku zmieniono lekko strukturę, i całkowicie miejsce, katalogów.

Szczegóły co, gdzie szukać:
http://forexclub.pl/edukacja/porady/jak ... build-600/

Jeśli MT4 nie widzi plików to wystarczy uruchomić je w MetaEditorze i skompilować.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ