Cześć,
Korzystam z MT4 u brokera DMBZWBK. Przesiadłem się na nowy telefon i nie mogę się zalogowac na swój główny rejestr. Na drugi rejestr zalogowałem się bez problemu ale ten mój pierwszy podstawowy nie chce wejść, pokazuje się komunikat "nieprawidłowy rachunek".
Problem z MT4
Re: Problem z MT4
Co rozumiesz przez słowo "rejestr"? 
Nieprawidłowy/zły rachunek oznacza 3 warianty:
1) złe hasło,
2) zły login,
3) zły serwer.
Więcej alternatyw właściwie nie ma.

Nieprawidłowy/zły rachunek oznacza 3 warianty:
1) złe hasło,
2) zły login,
3) zły serwer.
Więcej alternatyw właściwie nie ma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Mam problem z MT4 przy kopiowaniu plików mq4 .Gdy kilka lat wcześniej kopiowałem dowolny plik mq4 do MT4 nie było z tym żadnych problemów.Wystarczyło skopiować taki plik np z forex factory do C/programy file/MT4/ expert.
Teraz po ściągnięciu MT4 demo te pliki mq4 są zupełnie w innym miejscu i tam już niczego nie mogę dołożyć żadnego wskaźnika mq4.
Czy zależy to może od systemu zainstalowanego na moim kompie. Teraz jest Windows 7 dawniej był Windows profesjonal.
Czy może mi ktoś pomóc
Pozdrawiam
Mam problem z MT4 przy kopiowaniu plików mq4 .Gdy kilka lat wcześniej kopiowałem dowolny plik mq4 do MT4 nie było z tym żadnych problemów.Wystarczyło skopiować taki plik np z forex factory do C/programy file/MT4/ expert.
Teraz po ściągnięciu MT4 demo te pliki mq4 są zupełnie w innym miejscu i tam już niczego nie mogę dołożyć żadnego wskaźnika mq4.
Czy zależy to może od systemu zainstalowanego na moim kompie. Teraz jest Windows 7 dawniej był Windows profesjonal.
Czy może mi ktoś pomóc
Pozdrawiam
Kilka lat temu kopiowało się pliki do katalogu znajdującego się w miejscu instalacji MT4. W zeszłym roku zmieniono lekko strukturę, i całkowicie miejsce, katalogów.
Szczegóły co, gdzie szukać:
http://forexclub.pl/edukacja/porady/jak ... build-600/
Jeśli MT4 nie widzi plików to wystarczy uruchomić je w MetaEditorze i skompilować.
Szczegóły co, gdzie szukać:
http://forexclub.pl/edukacja/porady/jak ... build-600/
Jeśli MT4 nie widzi plików to wystarczy uruchomić je w MetaEditorze i skompilować.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu