Witam,
Korzystam z platformy MT4 u brokera AM. Niedawno wprowadzono do platformy mozliwosc przesuwania poziomow z zlecen oczekujacych na wykresie za pomoca linii. Wczesniej robilem to za pomoca narzedzia udostenionego przez luktoma i szczerze powiedziawszy bardziej mi to odpowiadalo - moglem ustawic domyslny SL itd. Czy ktos moze mi podpowiedziec jak wylaczyc ta wbudowana opcje poniewaz oba te narzedzia uzywane razem koliduja za soba.
Problem po aktualizacji MT4.
Re: Problem po aktualizacji MT4.
Narzędzia
Opcje
Wykres
Aktywuj "Use ALT key". Dzięki temu nie będzie się gryzło.

Re: Problem po aktualizacji MT4.
Nadal sie gryzie. Otwieram zlecenie z wlaczonym luktom visual order i wskaju ono z domyslnym SL, gdy probuje zmienic SL za pomoca linii na wykresie dokonuje sie to poprzez wbudowane narzedzie, a lvoe sciaga je spowrotem do ustalonego poziomu. Ta opcja ktora mi podales sprawia tylko ze przesuwam linie po nacisnieciu ALt.
-- Dodano: śr 22-01-2014, 20:30 --
Ok mniejsza oto, lvoe nie jest mi az tak niezbedny, potrzebuje jedynie skryptu ktory przy uruchomieniu zlecenia bedzie wstawial automatycznie zecenie stop loss w okreslonej odleglosci od ceny.
-- Dodano: śr 22-01-2014, 20:30 --
Ok mniejsza oto, lvoe nie jest mi az tak niezbedny, potrzebuje jedynie skryptu ktory przy uruchomieniu zlecenia bedzie wstawial automatycznie zecenie stop loss w okreslonej odleglosci od ceny.