Problem po aktualizacji MT4.

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
szantilas
Stały bywalec
Stały bywalec

Problem po aktualizacji MT4.

Nieprzeczytany post autor: szantilas »

Witam,

Korzystam z platformy MT4 u brokera AM. Niedawno wprowadzono do platformy mozliwosc przesuwania poziomow z zlecen oczekujacych na wykresie za pomoca linii. Wczesniej robilem to za pomoca narzedzia udostenionego przez luktoma i szczerze powiedziawszy bardziej mi to odpowiadalo - moglem ustawic domyslny SL itd. Czy ktos moze mi podpowiedziec jak wylaczyc ta wbudowana opcje poniewaz oba te narzedzia uzywane razem koliduja za soba.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Problem po aktualizacji MT4.

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Narzędzia -> Opcje -> Wykres -> Aktywuj "Use ALT key". Dzięki temu nie będzie się gryzło.

szantilas
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Problem po aktualizacji MT4.

Nieprzeczytany post autor: szantilas »

Nadal sie gryzie. Otwieram zlecenie z wlaczonym luktom visual order i wskaju ono z domyslnym SL, gdy probuje zmienic SL za pomoca linii na wykresie dokonuje sie to poprzez wbudowane narzedzie, a lvoe sciaga je spowrotem do ustalonego poziomu. Ta opcja ktora mi podales sprawia tylko ze przesuwam linie po nacisnieciu ALt.

-- Dodano: śr 22-01-2014, 20:30 --

Ok mniejsza oto, lvoe nie jest mi az tak niezbedny, potrzebuje jedynie skryptu ktory przy uruchomieniu zlecenia bedzie wstawial automatycznie zecenie stop loss w okreslonej odleglosci od ceny.

ODPOWIEDZ