Dodano po 7 minutach:
czy warunki są spełnione do zajęcia pozycjidarko39 pisze:Rozumiem że teraz breakout i jednak dalej S ,ale właśnie chyba cena odjechała
czy warunki są spełnione do zajęcia pozycjidarko39 pisze:Rozumiem że teraz breakout i jednak dalej S ,ale właśnie chyba cena odjechała
Darko39 - gdzie Ci wychodzi S i na jakim poziomie ? w którym miejscu chcesz grać S ?darko39 pisze:Czy możesz się odnieś do tego ? oglądam wyższe TF i wychodni mi S ?
darko39 pisze:Czy możesz się odnieś do tego ? oglądam wyższe TF i wychodni mi S ?
Dodano po 7 minutach:
darko39 napisał:
Rozumiem że teraz breakout i jednak dalej S ,ale właśnie chyba cena odjechała Smile
czy warunki są spełnione do zajęcia pozycji
nie nie przesuwałem SL .juz się wyleczyłem z tego:)na AUD -JPY H1 cena zawraca do LT i S/R czy dla ciebie jest możliwość wejścia ?Fx-Kris pisze:Darko39 mam nadzieję, że nie przesuwałeś SL na AUD USD.
Ten przykład jasno pokazuje, że nie warto ryzykować i wchodzić w powietrzu bez silnego potwerdzenia.
Choć i na takie zagrania jak się pomylimy to są sposoby.
darko39 pisze:ok. przepraszam za bałagan ,czy możesz mi wskazać gdzie i czy był sygnał na zajęcie pozycji S w tej konsoli?
darko39 pisze:nie nie przesuwałem SL .juz się wyleczyłem z tego:)na AUD -JPY H1 cena zawraca do LT i S/R czy dla ciebie jest możliwość wejścia ?
Nauczysz się czegoś, a tak narobisz masę błędów, obserwuj LT w tych parach.Fx-Kris pisze:Obserwuj dziś te pary: GBP USD , EUR USD, USD CHF
Witaj, miło mi i dziękuję za zaproszenie. Niestety ciężko u mnie z czasem, a obecnie zaangażowałem się w ten temat i zamierzam go prowadzić. Jak tylko znajdę jakąś wolną chwilę z pewnością Was odwiedzę na czacie. Proszę podeślij namiary na PW..Na skype stworzyłem z dwójką znajomych (na razie) czat. Wszyscy gramy w oparciu o PA. Mam propozycje, czy byłbyś zainteresowany dołączyć do naszego czatu (wszystkich innych tez zapraszam)? Zaleta tego czatu jest możliwość bezpośredniego kontaktu i szybka wymiana informacji. Oczywiście zamierzamy również na tym forum czynnie uczestniczyć.