Ja wczoraj pokusiłem się o trejdzik na GbpUsd z h4

Proszę spojrzeć na GbpJpy dzienny, 50% poziom 130,00; młot i dodatkowo tworzy nam się objęcie, zobaczymy jak się zamknie dzisiejsza świeca dzienna.
Pozdrawiam
Riddle
widze ze weszlo ale TP nie zostalo osiagnietewhisper pisze:a co powiecie na takie wejście (oczekujące)?
entry: 1,3156
SL: 1,3129
TP: 1,3196
zaznaczone wszystko na rysunku
whisper pisze:a co powiecie na takie wejście (oczekujące)?
entry: 1,3156
SL: 1,3129
TP: 1,3196
zaznaczone wszystko na rysunku
Nie bardzo rozumiem wasze setupySzykownyJac pisze:widze ze weszlo ale TP nie zostalo osiagniete
ja tez mam zlecenie oczekujace na 1.3185 cena doszla do 1.3182
Pełnomocnik pisze: ps tak przeglądam twoje posty i nie widziałem zebys wrzucił jakiś swój trejd..
więc wrzuc coś swojego z konta real wtedy pogadamy Wink
Pełnomocnik pisze:Pisałem wczesniej ze czekam na jakiś sensowny sygnał...
Pełnomocnik to zdecyduj się, raz piszesz jedno później się wycofujesz, to z Tobą gościu jest coś nie tak, nie ze mnąPełnomocnik pisze: Nie prosiłem cie o nic....! co z tobą nie tak?! skad ty sie urawałeś...?
plsciesz jakies bzdury
nocnyjastrzab pisze:Pełnomocnik to zdecyduj się, raz piszesz jedno później się wycofujesz, to z Tobą gościu jest coś nie tak, nie ze mną
to miałem na mysli ze ja czekam na sygnał z rynku a nie od ciebie....nocnyjastrzab pisze:Pełnomocnik napisał:
Pisałem wczesniej ze czekam na jakiś sensowny sygnał...
Nie Nocny nie grałem tego..... stchórzyłemnocnyjastrzab pisze:Na Dziennym silne wsparcie, dodatkowo formacja młota, z kolei na Tygodniowym odbicie od podwójnego dna.commax pisze: [...]
A co powiecie na GBPCHF D1 ? 1.5600, 50% fibo, jak widać mocny S/R![]()
Pozycja naprawdę ma potencjał! Daj znać Commax czy na niej grałeś
Commax a ja powiem Ci, że trochę żałuje że nie wszedłem w pozycję którą polecałem (chf/pln), bo można było zgarnąć ponad 500 pkt.commax pisze:Nie Nocny nie grałem tego..... stchórzyłemnocnyjastrzab pisze:Na Dziennym silne wsparcie, dodatkowo formacja młota, z kolei na Tygodniowym odbicie od podwójnego dna.commax pisze: [...]
A co powiecie na GBPCHF D1 ? 1.5600, 50% fibo, jak widać mocny S/R![]()
Pozycja naprawdę ma potencjał! Daj znać Commax czy na niej grałeś![]()
![]()
Ja trzymam się z daleka od walut egzotycznych takich jak plnnocnyjastrzab pisze:Commax a ja powiem Ci, że trochę żałuje że nie wszedłem w pozycję którą polecałem (chf/pln), bo można było zgarnąć ponad 500 pkt