Praca na rynku walutowym

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Czyli moje najgorsze przewidywania się sprawdziły,.Cały ten grajdołek przypomina lot nad kukułczym gniazdem.... :P

Cytue ///Trudno także o karierę w banku osoby zaangażowanej wcześniej na rynku foreksowym. – Zawsze zachodzą podejrzenia, że osoba inwestująca wcześniej duże środki na platformach będzie wykorzystywała informacje z banku do handlu na własny rachunek ///

Moim zdaniem teraz wiemy wszystko.....
Szkoda że tego nie wiedziałem wcześniej....,pierdołami bym sobie głowy nie zawracał.Ja jak frajer umawiałem się z DI ...,traciłem czas w bankach. dyskutując o strategiach ..,dojazdy,czekania.....,dyskusje,tłumaczenia....

Jest tak jak wielu kolegów w tym temacie pisało,należy to robić tylko dla siebie,a pierdoły olać i lepiej w piłkę na orlikach pograć..... :P

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Cinkciarz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cinkciarz »

zz pisze:Jest tak jak wielu kolegów w tym temacie pisało,należy to robić tylko dla siebie,a pierdoły olać i lepiej w piłkę na orlikach pograć
Prawda ostateczna :) Jak kosić monety, to dla siebie. W piłkę? Lepiej zdobywać górskie szczyty. Polecam :)
"There are only 3 real sports: bull-fighting, car racing and mountain climbing. All the others are mere games." -Hemingway

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

Witam

A czy ktoś z szanownych forumowiczów słyszał o firmie state street (wiem że jest w krakowie)? Choc samą giełdą sie nie zajmują ale np funduszami inwestycyjnymi. Czy możnaby tam dostać robotę podobną do takiej jak robimy tutaj na forexie? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

witam was... z gory przepraszam za bledy ale pisze tego posta na telefonie. zalatwil by ktos mi darmowe praktyki po znajomosci?bo prodziekan sie czepiaa ze moj temat pracy dyplmowej musi dotyczyc praktyk. samrobowalem cos zaalatwic ale jest ciezko...

zz
Maniak
Maniak

Resort finansów opublikował projekt rozporządzenia, zgodnie z którym domy maklerskie będą musiały tworzyć wytyczne dotyczące pensji osób zajmujących kierownicze stanowiska. Zmiany w prawie to następstwo wejścia w życie unijnej dyrektywy CRD III, która reguluje m.in. sprawy wynagrodzeń w instytucjach finansowych

....... :P

W naszej opinii projekt rozporządzenia stanowi bardzo istotną ingerencję w działalność biznesową biur. Poddamy go głębokiej analizie, na ile wypełnia on wytyczne unijne, a na ile zawiera lokalne pomysły – mówi Jacek Jaszczołt, szef Izby Domów Maklerskich

.... :P

Nieoficjalnie szefowie biur maklerskich nie zostawiają na projekcie suchej nitki.

..... :P

Panowie .. nie proście zażądać wyników z ostatnich 10 lat pod kontrolą...FTA,NFA,FSA i od tego wypłacać pensję...... :P
w sumie proste jak drut...., z korzyścią dla pracowników i klientów...

Pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

banaszko

Nieprzeczytany post autor: banaszko »

a jak nie ma wyników to wtedy lipa :) i to własnie nie pasuje wszystkim brokom bo oni chca premie takze przy ich braku

zz
Maniak
Maniak

Podstawowa wiedza do pracy na FX

http://www.pb.pl/2495010,36098,szokujac ... tem-rzadzi

Szokujące wyznanie tradera : światem rządzi...
Na koniec wywiadu odpalił najcięższą broń.

To nie rządy rządzą światem. To rządzi Goldman Sachs. A Goldman Sachs nie dba o pakiet ratunkowy - wyznaje Rastani

Pozdrawiam.

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Ale on powiedział tylko prawdę skrywaną pod kocykiem świata finansów. UE tez ma tego chyba świadomośc i pytanie jak się zachowają.

ODPOWIEDZ