Doczytałem posty. Przepraszam cię, ale taki zaaferowany jestem wykresami mojego Mistrza. Dzisiaj był golda. Będzie śnił mi się w nocyKermit pisze: ↑04 gru 2020, 17:22To że nikt mnie nie lubi naprawde spedza mi sen z powiekkrab29 pisze: ↑04 gru 2020, 17:16
Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, alenikt cię tutaj nie lubi
Bociany w przyszłym roku przylecą już w styczniu. Obiecuję ci, że o tym wcześniejszym przylocie będzie w Wiadomościach
![]()
Słabo widzę jak będzisz grał. Zobaczysz zagrania mistrzów, i już nie będzie rere kum kum. Wreszcie ujrzysz jak atakują bociany. Zostaniesz zmasakrowany
Nic cię nie oszczędzi
![]()
Pozdrawiam i po zielonej stronie mocy![]()
![]()
![]()
Leki biore, nocy nie przesypiam, po prostu zyc sie nie chce
![]()
![]()
![]()
A co do konkursu to od lutego chetnie sie skusze bo w styczniu mam wyjazd na narty ale warunek jeden - jak bedziesz chcial to wysle Ci liste trolli ktorych mam w ignorach i musisz skusic przynajmniej 30% z nich do udziału. Wtedy ja sie pośmieję z tej konstelacji Gwiazd![]()
![]()
Mistrzu, wiele razy dzisiaj napisałem, że Kermita nawet nie lubię. Wiele razy i to nie dzisiaj napisałem, że słaby jestem z fx. Pisałem też, że zwierzaki nie działają, że opierają się na indywidualnej ocenie której nie mam. Widzisz, Kermit ma mnie gdzieś i nawet nie chciało mu się napisać czy mnie lubi.
Seria cieniasa z 9 wejściami była w okolicach gwiazdki, ale nie pamiętam czy rok czy dwa temu. Oczywiście na DT. Wszystko w czasie.
Kermit - niech będzie start luty. Świeżak na 100% będzie gotowy. Inni na spokojnie założą konta w mt4. Ja mając aliora muszę założyć u innego mt4. Bosa odpada bo to mm. Jest jeszcze mbank, nawet nie sprawdzalem czy mają mt4. Kończy mi się dowód i czekam na nowy. Wtedy konto, forex faktory i jedziemy. Jeśli warunek z twojej strony 30% tzw. "trolli". Ślij listę dzisiaj, ja odhaczam. Jak siię zgłoszą to trzymam za słowo. Startujesz z realem.
Bociany, łączmy się i dowalmy mu.