DayTrading: Piątek 04.12.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
krab29
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 04.12.2020

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

Kermit pisze:
04 gru 2020, 17:22
krab29 pisze:
04 gru 2020, 17:16

Jak Ty się zgłosisz to będzie chętnych bez liku. Nie obraź się, ale :D nikt cię tutaj nie lubi :D Bociany w przyszłym roku przylecą już w styczniu. Obiecuję ci, że o tym wcześniejszym przylocie będzie w Wiadomościach :D
Słabo widzę jak będzisz grał. Zobaczysz zagrania mistrzów, i już nie będzie rere kum kum :D . Wreszcie ujrzysz jak atakują bociany. Zostaniesz zmasakrowany :D Nic cię nie oszczędzi :D
Pozdrawiam i po zielonej stronie mocy :568: :564: :564:
To że nikt mnie nie lubi naprawde spedza mi sen z powiek :564: Leki biore, nocy nie przesypiam, po prostu zyc sie nie chce :D :D :D
A co do konkursu to od lutego chetnie sie skusze bo w styczniu mam wyjazd na narty ale warunek jeden - jak bedziesz chcial to wysle Ci liste trolli ktorych mam w ignorach i musisz skusic przynajmniej 30% z nich do udziału. Wtedy ja sie pośmieję z tej konstelacji Gwiazd :mrgreen: :564:
Doczytałem posty. Przepraszam cię, ale taki zaaferowany jestem wykresami mojego Mistrza. Dzisiaj był golda. Będzie śnił mi się w nocy
Mistrzu, wiele razy dzisiaj napisałem, że Kermita nawet nie lubię. Wiele razy i to nie dzisiaj napisałem, że słaby jestem z fx. Pisałem też, że zwierzaki nie działają, że opierają się na indywidualnej ocenie której nie mam. Widzisz, Kermit ma mnie gdzieś i nawet nie chciało mu się napisać czy mnie lubi.
Seria cieniasa z 9 wejściami była w okolicach gwiazdki, ale nie pamiętam czy rok czy dwa temu. Oczywiście na DT. Wszystko w czasie.
Kermit - niech będzie start luty. Świeżak na 100% będzie gotowy. Inni na spokojnie założą konta w mt4. Ja mając aliora muszę założyć u innego mt4. Bosa odpada bo to mm. Jest jeszcze mbank, nawet nie sprawdzalem czy mają mt4. Kończy mi się dowód i czekam na nowy. Wtedy konto, forex faktory i jedziemy. Jeśli warunek z twojej strony 30% tzw. "trolli". Ślij listę dzisiaj, ja odhaczam. Jak siię zgłoszą to trzymam za słowo. Startujesz z realem.
Bociany, łączmy się i dowalmy mu. :568: :568:
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

szuler pisze:
04 gru 2020, 18:51

ja odczytałem ten wykres na mozliwość up
Dokadnie tak jak ja!!!!
Ale ktos sie zgrabnie wyłgał :d

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

wykres i formacja prosze zapamietac jest tylko mozliwym kierunkiem ?
bez potwierdzenia to tylko cos co moze byc ?
i to jest podstawa
na forexie karwa nic nie musi byc :568: :568: :568: :568:
ja na okraglo mam na np m10 2 przeciwstawne formacje klin popytowy i trojkat podazowy no i co z tego
po to sa punkty, WSKAZNIKI by wychwycic ktora formacje rynek ma ochote realizowac EOT
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 18:59 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

teo d.
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: teo d. »

Do P4W3L, to żadna "ekonomia" to poprostu gra.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

krab29 pisze:
04 gru 2020, 18:53

Bociany, łączmy się i dowalmy mu. :568: :568:
A ja tak liczyłem na twoja pomoc przy zwierzakach :?
Przeciez 9 pod rząd było trafnych. Sam widzisz, że sa genialne. Nie bez powodu o nich wciąz przypominasz :d

JohnyEnglisz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: JohnyEnglisz »

Kermit pisze:
04 gru 2020, 18:40
ani nie w jednym czasie ani na zasadzie korelacji. Trwało to bodajze tydzien lub dwa. Kazdego dnia bylo podawane wejscie i wyjscie i wszystko jest tu na forum gdzies w archiwum. Ja nawet nie zwracalem na to uwagi, ale krab sie przejal wtedy sprawdzeniem tego i mnie podkrecil :) A skoro to takie proste bo korelacje itp to chetnie zobacze jak Ty to powtorzysz. Przeciez to mały pikus dla Ciebie. Wystarczy złapac korelacje i jedziesz. No i zapomniales o najwazniejszym tam zaden trejd nie byl mniejszy niz 15 pipsow wiec zadnych zabaw w stylu wchodze, 2 pipsy, wychodze. To jak? Pokazesz amatorom jak sie to robi u zawodowca, prawda?
Ty rzadko kiedy podajesz gdzie wchodzisz, tylko rysujesz strzalki :564: przykladowo rysunek zaby z 24.11.2020 , a gdzie poszedl edek?? 250pips w gore , 10.11.2020podal tp i sl jak na kablu w S wchodzil, same perelki, ten jego adas to polecial ale jak wiatr dmuchnal to w trybuny polecial, i tak od 6miesiecy :564: pozdawiam i udanego weekendu :564:

Aaaa jeszcze pochwal sie ile zarobiles na interesie zycia , jak rope niby kupowales jak byla po 20,10 i 8 $ , bo jakos bez echa a tak zachwalales kupowanie :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

krab29
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

i-igrzyska-naviego-t31705.html - pierwszy już jest. Dalej nie ciągnę tutaj tematu.
Pozdrawiam i liczę, że nie będę sobie tam tak sam siedział.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

szuler pisze:

ja zrozumiałem jego gratulacje ironicznie.
IMO w obu przypadkach dokladnie tak to wygladało. Klin z możliwościa (nie pewnoscia) wyjscia górą i ironiczna reakcja po fakcie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze:
04 gru 2020, 19:05
szuler pisze:

ja zrozumiałem jego gratulacje ironicznie.
IMO w obu przypadkach dokladnie tak to wygladało. Klin z możliwościa (nie pewnoscia) wyjscia górą i ironiczna reakcja po fakcie
No to przeciez tak napisałem. To o co w koncu chodzi?

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Cblondyn pisze:
04 gru 2020, 18:53

Ale ktos sie zgrabnie wyłgał :d
albo ktos inny potrzebuje tłumaczenia i legendy do kazdego wykresu....
Oczywistym jest ze oczekiwalem pojscia w gore, ale po raz kolejny powtarzam ze po sygnale. Nie bylo sygnalu to nie bylo wejscia w pozycje i tyle w temacie. Czego nie rozumiesz? Udajesz durnia czy masz tak na co dzien?

Zablokowany