To rodzi sie podstawowe pytanie. Po kiego .... pokazuje swoje kreski skoro nie mozna na nie zagrać? Możesz wyjasnić?
odpowiedz masz w mojej stopce. Znowu jak dziecku trzeba wyjasnic i doprecyzowac? Mozna na nie zagrac ale na wlasna odpowiedzialnosc bo nie ma tam informacji gdzie autor wchodzi w pozycje, gdzie z niej wychodzi - nie ma nawet informacji czy wogole wchodzi na danej parze w pozycje bo jesli w tym czasie ma jakies inne pozycje to moze pop rostu odpuscic. Zmiennych jest wiele. Bez kresek tez mozna zagrac. Na fazy Ksiezyca tez mozna - w koncu po to jest Ksiezyc . A moze go ukrasc jak dwoch takich i czesc trejderow nie bedzie miala pod co grac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
To zadam proste pytanie. Po co pokazujesz wykresy? Bo ja czegos juz nie kumam
to akurat ustalilismy na początku rozmowy dziś
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
C BLONDI
ja by chopie chetnie poocenial tu twoje wykresy i nie tylko twoje tez
tak jak wiekszosc tych od pogaduszek ble ble ble
bo to w sumie duzo prosciej ocenic czyjas prace niz samemu pracowac i cos pokazac eot
ja co odpowiem
wykres jest po to bys mogl go ocenic czy jest zgodny z twoim zalozeniem
i na takim wykresie widac wszystko
tylko trzeba sie nauczyc te wykresy czytac
tak jak ty czytasz te swoje swieczki
jakbys umial wykres czytac z formacji tobys tak dpy nie dal jak ostatnio swiezak
bo narysowalem rano ten jego setup ales pewnie nie cxytał
C BLONDI
ja by chopie chetnie poocenial tu twoje wykresy i nie tylko twoje tez
tak jak wiekszosc tych od pogaduszek ble ble ble
bo to w sumie duzo prosciej ocenic czyjas prace niz samemu pracowac i cos pokazac eot
ja co odpowiem
wykres jest po to bys mogl go ocenic czy jest zgodny z twoim zalozeniem
i na takim wykresie widac wszystko
tylko trzeba sie nauczyc te wykresy czytac
tak jak ty czytasz te swoje swieczki
To sie teraz będę pytał ciebie i kraba jak na te zwierzaki grac
Przepuścic taka okazje? szkoda. A jak mnie zapytasz o mój setup to zapewniam, że odpowiem na kązde pytanie. Może być?
mnie jesli umiem odpowiadam tu kazdemu
nawet jak zadaje smieszne pytania i ja zawsze przyznaje nie na wszystkim sie znam
swiec nigdy nie probowalem bo nie widzialem tkiej potrzeby
choc tez mam program do swiec ale kiedys tylko pokazalem bo ja nie biore je pod uwage
ja gram wykresem i musze czuc go zwlaszcza na dt
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 18:14 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
mnie jesli umiem odpowiadam tu kazdemu
nawet jak zadaje smieszne pytania
To ja sobie kraba przypilnuje. Bo tak się rozpływał nad tymi zwierzaczkami. Mam nadzieje, że nie zniknie teraz na długo
dzisjaj pokazywałem opór na złocie. czegos nie zrozumiałeś? Chetnie odpowiem. Nie jestem TAKI
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 18:14 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
ja też - za dużo parafiny
ja też - za dużo parafiny
oj tam kermit ty zawsze zerkasz na zamkniecie tygodn miesieczne itp itd mnie to nie interesuje
bo nie o to opieram zalozenie takze swiece wcinasz tez
ja ostatnio np kupowalem lki na us30 gdy nie bylo zadnego sygnalu ze jakikolwiek moze byc odwrot i trzymam je do dzis choc juz z 4razy na h1-d1 mam sprzedaj
i np wczoraj ze 2 razy bylo mocne sprzedaj to ja dokupowalem
takze nie moge patrzec na swiece jak gram swoja gre
i chocby dlatego ja mam zysk z 1ktr czyli 0,1 l prawie 3ke
i wcale nie musze walic lotami by miec dobry zysk ani obciazac depozytu
malo ktory z was zwraca na to uwage ale ja mam lki na teraz 700 pipsow nizej niz rynek i wcale ich nie gasze /wiadomo pol zgasilem przynajmniej bo moja gra jest calkiem inna i tyle
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 18:34 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.