Mam robota z forex city STE ale on gdy ustawi mu sie SL 10 to daje bardzo rozne sle i fałszuje to wyniki

Te 10 to chodzi o pipsy czy punkty, a może to ustawienie czegoś innego ? Może ktoś wmontował do robota złożone SL, które się zmienia w zależności od czegoś.. Różne są modyfikacje.JarlCarmen pisze: ↑14 lis 2020, 15:25Mam robota z forex city STE ale on gdy ustawi mu sie SL 10 to daje bardzo rozne sle i fałszuje to wyniki![]()
SL 10, to będzie jeden pips dla zwykłych par walutowych.MarioDM pisze: ↑15 lis 2020, 16:10Te 10 to chodzi o pipsy czy punkty, a może to ustawienie czegoś innego ? Może ktoś wmontował do robota złożone SL, które się zmienia w zależności od czegoś.. Różne są modyfikacje.JarlCarmen pisze: ↑14 lis 2020, 15:25Mam robota z forex city STE ale on gdy ustawi mu sie SL 10 to daje bardzo rozne sle i fałszuje to wyniki![]()
Jeśli takie SL jest u brokera kwotującego 5 miejsc po przecinku, to SL zrealizuje się niemal za każdym razem.ninjaproject pisze: ↑17 lis 2020, 00:14SL 10, to będzie jeden pips dla zwykłych par walutowych.
Przy takim SL, to obsuwy murowane.