To już duży plus że nadal działa i kapitał jest cały a nawet powiększonyPipserk pisze: 25 sty 2020, 14:53 nie no tu u nich się nie w sumie nic wyzerować,
opłata 1k jest jednorazowa i bezterminowa, więc co najwyżej moga przewalić ten kapitał udostępniony, ale ja jako tako nie stracę.
Ps dwa dni temu zrobili chyba ze 100€ zysku na funcie do dolara, taki mały plus, ale całościowo na ten moment powoli, raczek kapie niż się leje, ale nic mi nie wyzerowało
Forex Prop Trading
Re: Forex Prop Trading
A skąd Ty masz taką pewność że to bedzie Ci działało "przez długi czas"?Tazz pisze: 29 sty 2020, 21:10 bo wolę małą łyżeczką ale przez długi czas na spokojnie niż dużą chochlą szybko i niepewnie.
Nawet jak dają mało to wcale nie znaczy że się nie wyłożą.
Ryzyko takie samo jak wszędzie. Na lokacie też dają mało...i też banki padają
Nie rozumiem tej idei proptradingu o której piszecie. Prop to praca w biurze konkretnej firmy, a tu jakaś zdalna opcja? Nawet nie wiem czy jakikolwiek prop spoza Pl coś takiego umożliwia. Dziwne co najmniej
Nie kwestionuje pomysłu samego w sobie, ale po prostu nie spotkałem się dotąd z proptradingiem opartym na automacie, to trochę zaprzecza idei
Nie kwestionuje pomysłu samego w sobie, ale po prostu nie spotkałem się dotąd z proptradingiem opartym na automacie, to trochę zaprzecza idei
Możesz też handlować samodzielnie tylko musisz się wtedy trzymać stricte wytycznych każdej ze strategiiWieslaw23 pisze: 17 kwie 2020, 09:05 Nie rozumiem tej idei proptradingu o której piszecie. Prop to praca w biurze konkretnej firmy, a tu jakaś zdalna opcja? Nawet nie wiem czy jakikolwiek prop spoza Pl coś takiego umożliwia. Dziwne co najmniej
@Tazz ... czyli przyznajesz wprost, że jesteś leniwy?
Nie wiem czy dla tradera to jest dobra cecha, ale mogę się mylić.
P.S z raportu transakcji w tym proptradingu daję znać, że jestem prawie 1000 € na minusie
Nie wiem czy dla tradera to jest dobra cecha, ale mogę się mylić.
P.S z raportu transakcji w tym proptradingu daję znać, że jestem prawie 1000 € na minusie
@Pipserk może trochę
Jeżeli można sobie ułatwić pewne sprawy to czemu z tego nie skorzystać. Czasu nikt Nam nie zwróci dlatego staram się maksymalnie automatyzować różne aspekty a Properly ułatwia mi handel na forex