Rejs.
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
Re: Rejs.
!cajto w starym obrządku katolickim, trydenckim, przedsoborowej.  zmienionym w 60-latach ubiegłego wieku 
byłoby po równo
niestety nie pamietam tego

byłoby po równo
niestety nie pamietam tego
- 

Tolmon_Nika
- Maniak 
ciekawi mnie tylko dzisiaj czy w przyszłym tygodniu osiągniemy zakładaną wysokość   

post983844.html#p983844

post983844.html#p983844

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
						Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Msza to już nie na moje nerwy, od wielu lat traktuję to jak coś w rodzaju przedstawienia. Oczywiście, jak ktoś ma taką wewnętrzna potrzebę i się w tym odnajduje, to jak najbardziej.
Lubię stare wiejskie kościoły 

W Bieszczadach jest taka wysiedlona wieś, Łopienka. Nie ma tam nic oprócz przyrody i ponad 200 letniej cerkwi. Drzwi zawsze otwarte, można wejść, pomodlić się albo posiedzieć w ciszy, co kto woli.
Ciekawe miejsce, fajne doświadczenie.
https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81opienka
E/U poprawił High i stuknął w górną bandę kanału.
Tomasz, jak tam twoja ruletka, kręci się dalej, czy zabrałeś żetony?
@Tolmon - SP utknęło na razie na oporach.

W Bieszczadach jest taka wysiedlona wieś, Łopienka. Nie ma tam nic oprócz przyrody i ponad 200 letniej cerkwi. Drzwi zawsze otwarte, można wejść, pomodlić się albo posiedzieć w ciszy, co kto woli.
@Tolmon - SP utknęło na razie na oporach.
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
start i zamykam oczycajto pisze: 24 kwie 2020, 16:37 Msza to już nie na moje nerwy, od wielu lat traktuję to jak coś w rodzaju przedstawienia. Oczywiście, jak ktoś ma taką wewnętrzna potrzebę i się w tym odnajduje, to jak najbardziej.
chyba było
widzisz jakie to nietrawienne jest jak razi długoterminowców
tak bym wstawił i po klopocie a tu staty jakis tolmo krzyczy

co do mszy trydenckiej
to historia przecież
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nadzwycza ... rzymskiego
---------------------------------------------------------------------------------------------------
co do us 500
zaliczenie 2850-70 to jakiś plan Wasz wiec gdzie było entry i sl to wyliczymy rr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
10latki USA na wybicie 139
https://invst.ly/qkbss
Nie no, Tolmon  żadnych statów nie wołał, zdziwienie swoje tylko wyraził, widząc cię na tak hazardowym interwale   

Te poziomy to Tolmona cele na sanki, ja tam widzę w aktualnym zakresie potencjalnego RGRa na oporach, więc zważka Sapinowcy
Raz jeszcze przypominam - nie gram indeksów, towarów, surowców, krypto, kruszców i czego tam jeszcze.
Tylko kilka walut z G, E i U

Te poziomy to Tolmona cele na sanki, ja tam widzę w aktualnym zakresie potencjalnego RGRa na oporach, więc zważka Sapinowcy

Raz jeszcze przypominam - nie gram indeksów, towarów, surowców, krypto, kruszców i czego tam jeszcze.
Tylko kilka walut z G, E i U

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Przytargam kozetkę to napisze co i jak. O te mikro-dranie-tfy mi chodzi. Tyle pułapek, tyle pułapek!!!! M1 wielkie jak tsunami  

Ale muszę to w głowie ułożyć jak należy.
Dostałam łomot w tym tygodniu, nauczyłam się ogromnej ilości rzeczy, depo wciąż mam 

Tak to jest, moi drodzy fx-ojcowie, nie ma łatwo 

Ktoś pytał z fefnaście stron temu na czym gram - przypomniało mi się, że mi się wtedy zapomniało i nie odpisałam. Krab miał rację - dax, u.zar, vix i sp500. Ropa Ale dax i spp zostaną teraz ze mną, reszta precz.
 Ale dax i spp zostaną teraz ze mną, reszta precz.
Ninja, ubierz się ładnie, zaczesz włosy na głowie równo - niech w tym tvp1 widzą, jak wygląda współrejsowicz z klasą 

Dostałam łomot w tym tygodniu, nauczyłam się ogromnej ilości rzeczy, depo wciąż mam

Ktoś pytał z fefnaście stron temu na czym gram - przypomniało mi się, że mi się wtedy zapomniało i nie odpisałam. Krab miał rację - dax, u.zar, vix i sp500. Ropa
 Ale dax i spp zostaną teraz ze mną, reszta precz.
 Ale dax i spp zostaną teraz ze mną, reszta precz.Ninja, ubierz się ładnie, zaczesz włosy na głowie równo - niech w tym tvp1 widzą, jak wygląda współrejsowicz z klasą

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
						"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
Cajto spokojnie do zdjecia sie szykujemy włosy uporządkuj a na eu powol, powoli

- ninjaproject
- Maniak 
Chyba mnie z kimś mylicie?
Ja jestem ateista, humanista, sceptyk i nihilista.
Nie widzę żadnych podstaw do przyjmowania, ani głoszenia nauk jakiegokolwiek kościoła.
Który z nich ma rację?
Najprawdopodobniej żaden.

Ja jestem ateista, humanista, sceptyk i nihilista.
Nie widzę żadnych podstaw do przyjmowania, ani głoszenia nauk jakiegokolwiek kościoła.
Który z nich ma rację?
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
- ninjaproject
- Maniak 
Jakich pułapek?Anomalia pisze: 24 kwie 2020, 17:03 Przytargam kozetkę to napisze co i jak. O te mikro-dranie-tfy mi chodzi. Tyle pułapek, tyle pułapek!!!! M1 wielkie jak tsunami

Ktoś pytał z fefnaście stron temu na czym gram - przypomniało mi się, że mi się wtedy zapomniało i nie odpisałam. Krab miał rację - dax, u.zar, vix i sp500. RopaAle dax i spp zostaną teraz ze mną, reszta precz.
Ninja, ubierz się ładnie, zaczesz włosy na głowie równo - niech w tym tvp1 widzą, jak wygląda współrejsowicz z klasą

Myślałaś o tym, co wczoraj pisaliśmy nocną porą?
O tym, że zamiast tradować chcemy mieć rację?
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Tomasz196407 pisze: 24 kwie 2020, 17:13 Cajto spokojnie do zdjecia sie szykujemy włosy uporządkuj a na eu powol, powoli
 Co dwa dni golę się zwykłym Gillettem na "0", wiec do foto jestem zawsze gotów
 Co dwa dni golę się zwykłym Gillettem na "0", wiec do foto jestem zawsze gotów  
 Jak mniemam, masz S na E/U.
Technicznie OK, choć mogą pokonsolidować w 820/780, ten impuls wzrostowy od bandy do bandy był mocny.
Tutaj się z tobą zgodzę.ninjaproject pisze: 24 kwie 2020, 17:19 Nie widzę żadnych podstaw do przyjmowania, ani głoszenia nauk jakiegokolwiek kościoła.
Który z nich ma rację?