Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yigrashill »

nie ma

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Yigrashill pisze:nie ma
Jest, jest ;)
W zakładce Trend lub Własne -> Moving averages -> Ma method -> Exponential
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

A już wiem :P
Trzeba przestawić :D
Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 00:01 przez Yigrashill, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Yigrashill pisze:U minie nie ma :D przejrzałem wszystkie :P
Aż niemożliwe. Wystarczyłoby przeinstalować jeszcze raz MT4 ale wrzucam na gotowe :),
MT4\Experts\Indicators
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Mój błąd :D

eni1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: eni1 »

Czy ktos wie czy (i jak) można zdefiniować własne poziomy Fibo i ustawić je jako domyślne? W edycji poziomów brak niestety magicznego przycisku "Set as defaults".

Pozdrawiam,
eni

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

eni1 pisze:Czy ktos wie czy (i jak) można zdefiniować własne poziomy Fibo i ustawić je jako domyślne?
Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale..
Normalnie dodajesz (lub edytujesz) poziomy poprzez "Dodaj" i one są już na stałe zapisywane, więc stają się domyślnymi... By wrócić do klasycznych korzystasz z przycisku "Domyślne".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

eni1
Bywalec
Bywalec

raposo pisze:
eni1 pisze:Czy ktos wie czy (i jak) można zdefiniować własne poziomy Fibo i ustawić je jako domyślne?
Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale..
Normalnie dodajesz (lub edytujesz) poziomy poprzez "Dodaj" i one są już na stałe zapisywane, więc stają się domyślnymi... By wrócić do klasycznych korzystasz z przycisku "Domyślne".
No tak, ale...
1. Modyfikujesz poziomy wg potrzeb.
2. Dodajesz zniesienia dla wybranej pary punktów. Kasujesz niepotrzebne i zostawiasz np. 2.
3. Dodajesz zniesienia dla innej pary punktów. Chcesz dodac zniesienia ale na liście są tylko te dwa które zostawiłeś poprzednio...
Jak to rozwiązać?

Awatar użytkownika
shakindudi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: shakindudi »

Najlepsze gdyby istniało narządzie gumka. Przeciągasz nad danym poziomem fibo np. zniesieniem 38% i zostaje on wymazany. Spotkał się ktoś z czymś takim kiedyś pod metatradera?

Wiem np że taka opcja jest w Metastocku, może da się to jakoś zrobić za pomocą mql'a.

eni1
Bywalec
Bywalec

shakindudi pisze:Najlepsze gdyby istniało narządzie gumka. Przeciągasz nad danym poziomem fibo np. zniesieniem 38% i zostaje on wymazany. Spotkał się ktoś z czymś takim kiedyś pod metatradera?

Wiem np że taka opcja jest w Metastocku, może da się to jakoś zrobić za pomocą mql'a.
Napewno przydałaby sie, choć przy wiekszej liczbie linii zniesień (szczególnie nachodzących na siebie) chyba lepiej sprawdza się lista z zaznaczonymi poziomami, które nożna włączać/wyłączać.

Zablokowany