Ciekawe wskaźniki do MT4
Jest, jestYigrashill pisze:nie ma

W zakładce Trend lub Własne

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Yigrashill
- Stały bywalec
A już wiem 
Trzeba przestawić

Trzeba przestawić

Ostatnio zmieniony 10 lut 2009, 00:01 przez Yigrashill, łącznie zmieniany 1 raz.
Aż niemożliwe. Wystarczyłoby przeinstalować jeszcze raz MT4 ale wrzucam na gotoweYigrashill pisze:U minie nie maprzejrzałem wszystkie

MT4\Experts\Indicators
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale..eni1 pisze:Czy ktos wie czy (i jak) można zdefiniować własne poziomy Fibo i ustawić je jako domyślne?
Normalnie dodajesz (lub edytujesz) poziomy poprzez "Dodaj" i one są już na stałe zapisywane, więc stają się domyślnymi... By wrócić do klasycznych korzystasz z przycisku "Domyślne".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
No tak, ale...raposo pisze:Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale..eni1 pisze:Czy ktos wie czy (i jak) można zdefiniować własne poziomy Fibo i ustawić je jako domyślne?
Normalnie dodajesz (lub edytujesz) poziomy poprzez "Dodaj" i one są już na stałe zapisywane, więc stają się domyślnymi... By wrócić do klasycznych korzystasz z przycisku "Domyślne".
1. Modyfikujesz poziomy wg potrzeb.
2. Dodajesz zniesienia dla wybranej pary punktów. Kasujesz niepotrzebne i zostawiasz np. 2.
3. Dodajesz zniesienia dla innej pary punktów. Chcesz dodac zniesienia ale na liście są tylko te dwa które zostawiłeś poprzednio...
Jak to rozwiązać?
- shakindudi
- Stały bywalec
Napewno przydałaby sie, choć przy wiekszej liczbie linii zniesień (szczególnie nachodzących na siebie) chyba lepiej sprawdza się lista z zaznaczonymi poziomami, które nożna włączać/wyłączać.shakindudi pisze:Najlepsze gdyby istniało narządzie gumka. Przeciągasz nad danym poziomem fibo np. zniesieniem 38% i zostaje on wymazany. Spotkał się ktoś z czymś takim kiedyś pod metatradera?
Wiem np że taka opcja jest w Metastocku, może da się to jakoś zrobić za pomocą mql'a.