Rejs.
-
- Fanatyk
Re: Rejs.
Jak dalej bedziesz kontynuował to zrobimy mistrzu tu 300 stron gdzie wyciągne ci wszystkie posty z przeszłosci o czym bajerowałes ludzi tu i kazdy tobie mówił -dosc mówił dosc twoim bajerom
takie perdoły gadasz czasem tu i w wideo i w postach że nawet wstyd i szkoda czasu
takie perdoły gadasz czasem tu i w wideo i w postach że nawet wstyd i szkoda czasu
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2020, 13:05 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- ninjaproject
- Maniak
Kiedy i gdzie bajerowałem ludzi?
Proszę, dawaj, pokaż.
Proszę, dawaj, pokaż.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
@Dadas - trochę się zagalopowałeś z tym brakiem emocji na pochodnych instrumentach.
Wystarczy, że na bazowym masz euforię, panikę lub niepewność i wszystkie pochodne odzwierciedlają to samo. Masz najlepszy przykład na ropie, gdzie contango dotyka fizycznego rynku, gdzie jest faktyczny spadek popytu i celowe działania spekuły do SELL i to samo masz na wszystkich kontraktach, futach, i czym tam jeszcze, co jest oparte na WTI.
Panika, wszędzie panika, bo na źródle - matce jest panika.
Trend i konsola nie są formacjami, te dopiero w nich występują jako wyjścia, kontynuacje bądź odwrócenia.
Z tymi patentami to była ironia, rozepnij koszulę pod szyją, krawat do szafy, może piwko do obiadu?
@Tomasz, Dadas - nie róbmy tych 300 stron w takim stylu, bo natrzepiemy masę piany i Kapitan nie nadąży z wypiekami
Wystarczy, że na bazowym masz euforię, panikę lub niepewność i wszystkie pochodne odzwierciedlają to samo. Masz najlepszy przykład na ropie, gdzie contango dotyka fizycznego rynku, gdzie jest faktyczny spadek popytu i celowe działania spekuły do SELL i to samo masz na wszystkich kontraktach, futach, i czym tam jeszcze, co jest oparte na WTI.
Trend i konsola nie są formacjami, te dopiero w nich występują jako wyjścia, kontynuacje bądź odwrócenia.
Z tymi patentami to była ironia, rozepnij koszulę pod szyją, krawat do szafy, może piwko do obiadu?

@Tomasz, Dadas - nie róbmy tych 300 stron w takim stylu, bo natrzepiemy masę piany i Kapitan nie nadąży z wypiekami

- ninjaproject
- Maniak
Zgadza się, na bazowym, czyli na realnym rynku, i o tym piszę.cajto pisze: ↑22 kwie 2020, 13:05@Dadas - trochę się zagalopowałeś z tym brakiem emocji na pochodnych instrumentach.
Z tymi patentami to była ironia, rozepnij koszulę pod szyją, krawat do szafy, może piwko do obiadu?![]()
@Tomasz, Dadas - nie róbmy tych 300 stron, bo natrzepiemy masę piany i Kapitan nie zdąży z wypiekami![]()
Chyba oczywistym jest, że wykresy pochodnych odzwierciedlają bazowy.
To nie oznacza, że my mamy na to wpływ, czy miliony takich jak my.
Z piwkiem dobry pomysł!

Ostatnio zmieniony 22 kwie 2020, 13:09 przez ninjaproject, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
to jest styl goscia od 6 lat to samo masakra jak ...
- ninjaproject
- Maniak
Dowalił kocioł garnkowi...

-
- Fanatyk
walił po tysiac postów ze zostawiają sl na weekend
a tu sam bach 2, 4 lota zostawia nie no super
system strategiczny

kazdego by nauczał
chopie masz dzieci to sobie ucz a raczej wnuki
bo zes w tym wieku coo i ja
my juz stare wygi
bedzie pieprzył że ludzie go nie rozumieja
a tu sam bach 2, 4 lota zostawia nie no super
system strategiczny

kazdego by nauczał
chopie masz dzieci to sobie ucz a raczej wnuki
bo zes w tym wieku coo i ja
my juz stare wygi
bedzie pieprzył że ludzie go nie rozumieja
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2020, 13:16 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- ninjaproject
- Maniak
No i co z tego wynika?
Czy zrobiłem właściwie zostawiając tą pozycję na weekend?
Ja potrafię się do tego przyznać, pokazać, i siebie samego skrytykować.
A ty co?
Oczerniasz mnie i nie potrafisz przedstawić dowodów?
Kim ty jesteś?
Nie potrafisz sobie odpowiedzieć?
I co dalej?
Jeszcze do moich dzieci się doczepisz?
Pierdolnij się koleś w mózg!
A ty co?
Kim ty jesteś?
I co dalej?
Jeszcze do moich dzieci się doczepisz?
Pierdolnij się koleś w mózg!
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2020, 13:17 przez ninjaproject, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
Tak po prostuninjaproject pisze: ↑22 kwie 2020, 12:35A skąd wziąłeś takie przekonania???Wolfgang Beltracchi pisze: ↑22 kwie 2020, 12:21Stworzyles wiecninjaproject pisze: ↑22 kwie 2020, 11:20No, zbieżność występuje, ale DSWS nie liczy Fibo, i to jest ciekawe!
Ale, nie o to chodzi.
Chodzi o to, że ja wam to tłukę ile lat już?
A tu wciąż notorycznie twierdzi się, że DSWS nie działa i jest nieprzydatny...
A gdzie indziej, ludzie z powodzeniem korzystają z DSWS!uniwersalne narzedzie , jestes przekonany o jego skutecznosci , którą jak nadmieniasz od kilku lat tu udowadniasz
mniemam wiec , ze jest to cos na ksztalt graala forexu bedz swoistego perpetuum mobile. skoro skutecznosc narzedzia nie budzi
watpliwosci , a dodatkowo zostala potwierdzona przez Ciebie wynikami inwestycyjnymi , moze powinienes zainteresowac nim powazne fundusze inwestycyjne z duzym kapitalem, zamiast przekonywac o jego (DSWS) skutecznosci raczej skromne grono na tutejszm forum ?
Narzędzie jest narzędziem. Jeżeli umiesz go stosować, to jest pomocne.
Jeżeli nie umiesz, to ci w niczym nie pomoże.
Nigdy nie twierdziłem, że odkryłem Graala forexu!
Narzędzie Fibo jest w MT4 i każdej innej platformie transakcyjnej, i każdy może sobie nim pomiary robić.
Tak, gdy pierwszy raz wpadłem na ten sposób pomiaru, to nie mogłem uwiezrzyć, że nikt tego nie stosuje!
Przewertowałem YT i neta, wszystkich Fibo-userów, i nie zobaczyłem nigdzie żeby ktokolwiek tak mierzył.
Potem tutaj, na nawigatorze zacząłem to propagować, to jedynie szyderstwo słyszałem.
A to było już ile lat temu? Kiedy jeszcze występowałem jako Dadas!

wystarczy przy jego uzyciu po prostu mnozyc kapital - taki jest chyba sens obecnosci na rynku , a to co inni sadza ma naprawde drugorzedne znaczenie

-
- Fanatyk
oczerniasz Tyninjaproject pisze: ↑22 kwie 2020, 13:16No i co z tego wynika?
A ty co?
Kim ty jesteś?
ja w tej kwestii nawet kropki przysłowiowej nie postawiłem
a DEBILE i KRETYNI to nie twoje?