Gdzie i kiedy pisałem, że DSWS działa?Wolfgang Beltracchi pisze: ↑22 kwie 2020, 13:16Tak po prostuninjaproject pisze: ↑22 kwie 2020, 12:35A skąd wziąłeś takie przekonania???Wolfgang Beltracchi pisze: ↑22 kwie 2020, 12:21
Stworzyles wiecuniwersalne narzedzie , jestes przekonany o jego skutecznosci , którą jak nadmieniasz od kilku lat tu udowadniasz
mniemam wiec , ze jest to cos na ksztalt graala forexu bedz swoistego perpetuum mobile. skoro skutecznosc narzedzia nie budzi
watpliwosci , a dodatkowo zostala potwierdzona przez Ciebie wynikami inwestycyjnymi , moze powinienes zainteresowac nim powazne fundusze inwestycyjne z duzym kapitalem, zamiast przekonywac o jego (DSWS) skutecznosci raczej skromne grono na tutejszm forum ?
Narzędzie jest narzędziem. Jeżeli umiesz go stosować, to jest pomocne.
Jeżeli nie umiesz, to ci w niczym nie pomoże.
Nigdy nie twierdziłem, że odkryłem Graala forexu!
Narzędzie Fibo jest w MT4 i każdej innej platformie transakcyjnej, i każdy może sobie nim pomiary robić.
Tak, gdy pierwszy raz wpadłem na ten sposób pomiaru, to nie mogłem uwiezrzyć, że nikt tego nie stosuje!
Przewertowałem YT i neta, wszystkich Fibo-userów, i nie zobaczyłem nigdzie żeby ktokolwiek tak mierzył.
Potem tutaj, na nawigatorze zacząłem to propagować, to jedynie szyderstwo słyszałem.
A to było już ile lat temu? Kiedy jeszcze występowałem jako Dadas!budzi moje zdziwienie , iz bedac w posiadaniu w miare skutecznego narzedzia inwestycyjnego , ktore autorsko dopracowales i nazwales (DSWS) koncentrujesz sie na informowaniu o tym , ze istnieje i na pewno dziala. Skoro pewnie tak jest to
wystarczy przy jego uzyciu po prostu mnozyc kapital - taki jest chyba sens obecnosci na rynku , a to co inni sadza ma naprawde drugorzedne znaczenie![]()
Oczywiście, że działa, w sensie że spełnia swoje zadanie.
A co kto z nim zrobi, to ani DSWS, ani ja nie mam na to wpływu.