Napisałem "cenę z tego co widzę" to czas teraźniejszy. Oczywiście jest na twoje. Jakże by inaczej. Chyle nisko swoje stare łyse czoło i przepraszam najmocniej kolegę że ośmieliłem się coś wtrącić. Oczywiście że masz racje. Nie może być inaczej. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Oczywiście nie widzę przyszłości. proszę o wybaczenie. Zapewne kolega wie lepiej.
wybaczam... i od razu dorzuce Cie u siebie do listy "tych ktorym wybaczylem" zebym nie musial tego robic ponownie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
poniżej wrzucam wiadomość priv która właśnie dostałem od użytkownika Valkiria
Chyba komentarz jest zbędny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
poniżej wrzucam wiadomość priv która właśnie dostałem od użytkownika Valkiria
Chyba komentarz jest zbędny
Kermit, dezynfekuję się. Nie obraź się. Poryczałem się.
Widzę, że dzisiaj taki dzień, że wszyscy z kimś walczą. Bywa. Jutro też jest dzień.
Panie premierze, jak tu nie pić
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2020, 17:31 przez krab29, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
ale tylko uśmiechem to można skwitować. A potem się dziwią jak piszę że tu przedszkole jest
ale tylko uśmiechem to można skwitować. A potem się dziwią jak piszę że tu przedszkole jest
Wiesz, ja go już mam w ignorach. Łzy mi ciekną, ekranu nie widzę.
Najbardziej mi dzisiaj poprawiłeś humor
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Możecie mi doradzić ? Tickmill chce od 24 kwietnia zmniejszyć lewar na WTI
Obecnie wg. specyfikacji jest 1%, a chcą zwiększyć do lewara 1:20 . Czy dobrze liczę, że depo wzrośnie razy 20 ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
po co sie scieracie, bylo minelo
rolowanie to nic innego jak contango czyli koszt skladowania surowca w wersji CFD, ktos musi za to zabulic jak zawsze frajer na samym koncu lancucha. A ze nikt ropy nie odbiera, nie ma rotacji koszty sa duze.
Sam właśnie zamknąłem pieprzonego longa na minusie jak zjechali do 12$ za stratą w kosmos dobrze że od początku był zabezpieczony S i cały czas grałem s ale mam dość. Suma sumarum wyszedłem na plus ale jaki? Do ku...wa dupy z czekaniem, nerwami i takim plusem.
Czekałem w ciszy cierpliwie od tamtego tygodnia aż wreszcie Ci rynek ten tyłek trochę przysmaży bo ciężko było Cię tu czytać o czym pisałem w tamtym tygodniu i też zasugerowałem "przedszkolne" pytania.
Po tym co napisałeś do Kermita (którego osobiście nie znam więc nie ma tu koligacji) ujawniając sfrustrowane, prawdziwe oblicze to dla mnie masz jedno wyjście i napiszę adekwatnym językiem :
Won z forum .. !!
Mam nadzieję, że admin o to zadba jeśli sam nie znikniesz.
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!