AUGAN pisze: ↑
Pozycja otwarta 10317,5
TP 10160,1
no to ladnie sprawdzasz a przyjrzales sie choc troche temu mojemu wykresowi ?
bo po A TO RYNEK ROBI BIALE B a na koncu dopiero C https://iv.pl/image/GtHYMCB
MAM PLAKAC CZY USMIECH WYSTARCZY
PRZECA TU RYNEK BEZ PROBLEMU WZLECI NAD 400
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2020, 14:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Widze pelen optymizmu jestes co do wzrostow tym zjazdem na 6.xx zgasili moj optymizm na wzrosty
moze z tym optymizmem to przesada bo pozycje moga zamknac zawsze, ale skoro od poczatku byl jakis plan i rozstawienie pozycji to nie ma co w polowie rezygnowac. Raz na kilka lat mozna zaryzykowac wiecej niż standardowo. Jak nie wejdzie to przeciez sie nie potne
Mi styknie jak wskoczy chociaz na 18$ Powodzenia
wskoczyć wskoczy,
może to być w 2024r a może za tydzień
u mnie od 16 zaczyna sie zysk wiec poziomy z obecnego tygodnia w zasadzie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
moze z tym optymizmem to przesada bo pozycje moga zamknac zawsze, ale skoro od poczatku byl jakis plan i rozstawienie pozycji to nie ma co w polowie rezygnowac. Raz na kilka lat mozna zaryzykowac wiecej niż standardowo. Jak nie wejdzie to przeciez sie nie potne
Mi styknie jak wskoczy chociaz na 18$ Powodzenia
wskoczyć wskoczy,
może to być w 2024r a może za tydzień
Od stycznia do dzis zjechali 60$ , 10-12$ korekty by sie przydalo ale gdybac mozna albo1$ albo 18$ ryzyk fizyk
Powiem szczerze że jestem w szoku że grasz a tak naprawdę nie wiesz co.. "instrument luźno oparty o cenę ropy.. jakiejś tam ropy"
a ja jestem w szoku ze Ty tego nie grasz....jak widzisz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
AUGAN pisze: ↑
Pozycja otwarta 10317,5
TP 10160,1
no to ladnie sprawdzasz a przyjrzales sie choc troche temu mojemu wykresowi ?
bo po A TO RYNEK ROBI BIALE B a na koncu dopiero C https://iv.pl/image/GtHYMCB
MAM PLAKAC CZY USMIECH WYSTARCZY
PRZECA TU RYNEK BEZ PROBLEMU WZLECI NAD 400
No właśnie, tak czytelny to on nie był jak ten obecnie rozciągnięty. Spoko. Zamykam tą pozycję z zyskiem 8,50 zł. i ustawiam TP na 10470.
Czy niżej ?
Otwarcie 10320.
SL 10324
Brakuje mi tutaj przedziału czasowego, ale do końca tygodnia potrzymam tą falę B.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2020, 15:46 przez Augan, łącznie zmieniany 3 razy.
Z technicznego punktu widzenia Twoje wykresy ropy byly na złym instrumencie
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Z technicznego punktu widzenia Twoje wykresy ropy byly na złym instrumencie
na szczescie jestes tutaj Ty i pokazesz wszystkim techniczne rozrysowanie ropy (oczywiscie przed faktem i z komentarzem) na właściwym instrumencie...