Rejs.
Re: Rejs.
@Dzikson - szczelam, że dax. No może USD/ZAR MXN lub TRY.
@Darku czym nagrywasz filmy? To jakiś darmowy program? I chodzi mi też o to, żeby można nagrać część ekranu. Pytanie o coś z filmu mogę zadać tutaj czy na diskordzie? Źle mi się ta nazwa kojarzy.
Pozdrawiam i 3majcie się.
@Darku czym nagrywasz filmy? To jakiś darmowy program? I chodzi mi też o to, żeby można nagrać część ekranu. Pytanie o coś z filmu mogę zadać tutaj czy na diskordzie? Źle mi się ta nazwa kojarzy.
Pozdrawiam i 3majcie się.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Dzień doberek!
Czy widzicie, to samo, co widzą moje oczy błękitne?!
2000 wpis w Rejsie, 200 stron!
A miało być kilka
Wszystkiego dobrego z okazji okazji!
Andreasgp, wizja mnie zmroziła. Serio. Trzeba antidotum wymyślić, bo wolność powinna iść w parze z myśleniem i taktem, a mówiąc ogólnie: nie zawsze tak jest. I co wtedy? Pomyśleć muszę.
Czy widzicie, to samo, co widzą moje oczy błękitne?!
2000 wpis w Rejsie, 200 stron!

Andreasgp, wizja mnie zmroziła. Serio. Trzeba antidotum wymyślić, bo wolność powinna iść w parze z myśleniem i taktem, a mówiąc ogólnie: nie zawsze tak jest. I co wtedy? Pomyśleć muszę.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2020, 09:27 przez Anomalia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
-
- Fanatyk
Swego czasu nasza koleżanka Pani kapitan pisała o surowcu
za dużo nie czytając całego statku i wszystkiego napisanego
odnosze wrażenie ze tu taka luzna atmosfera bo i o wszystkim a jak juz wykres to na jednym az 4 i z opoźnieniem czasowym chyba grubo kilka h
albo żal po stracie na kupowaniu ropy
a juz ostatni post wybija mnie całkowicie z toku rozumowego
facet boi sie zalania DT bedac sam uczestnikiem forum no i dt
i jeszcze wstawiajcie staty bo on chce

Anomalio zdyscyplinuj tu troche towarzystwo
bo w wojsku to zaden chyba nie był
nikt nie będzie miał pretensji jak wstawisz wykres w momencie wejściaTomasz196407 pisze: ↑21 kwie 2020, 09:26odnosze wrażenie ze tu taka luzna atmosfera bo i o wszystkim a jak juz wykres to na jednym az 4 i z opoźnieniem czasowym chyba grubo kilka h

postaraj się czytać że zrozumieniemTomasz196407 pisze: ↑21 kwie 2020, 09:26a juz ostatni post wybija mnie całkowicie z toku rozumowego
facet boi sie zalania DT bedac sam uczestnikiem forum no i dt
i jeszcze wstawiajcie staty bo on chce![]()
EOT
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
-
- Fanatyk
jak bedziesz chciał to nawet turniej 1d1
bez udziału netu i telefonu
co do drugiego odpisu
typ takiego jednego co do ignora puszczam
TOE
bez udziału netu i telefonu
co do drugiego odpisu
typ takiego jednego co do ignora puszczam
TOE

Kurde podczas pisania 100 następnych odpowiedzi
hehe
Myślę że jeśli wypowiedzi będą merytoryczne i będzie można czegoś sensownego z nich zaczerpnąć to nie ma chyba większego problemu aby trochę z DT się pojawiło, chyba że zacznie się przepychanie i mądrowanie..
To co krab wczoraj napisał miało dużo sensu. Myślałem sobie w nocy o tym (często myślę o pierdołach) i pokazywanie tylko trafnych pozycji po tym jak już wejdą na plus jest bez sensu bo suma sumarów każdy zarabia. Inaczej by sie sprawa miała jak by pisać, wchodzę teraz w... i napisz potem pouczające teksty mając kilka publicznie nieudanych pozycji, na które ktoś by mógł zadać takie same pytanie, co spowodowało że wtedy akurat podjąłeś taką decyzję. Ale oczywiście większość boi się oceniania szczególnie w sytuacji gdy coś nie wyjdzie lub może nie wyjść.
Osobiście TP na ropie zaliczony, czekam na jakiś znak aby wejść w "szybkie" buy

Myślę że jeśli wypowiedzi będą merytoryczne i będzie można czegoś sensownego z nich zaczerpnąć to nie ma chyba większego problemu aby trochę z DT się pojawiło, chyba że zacznie się przepychanie i mądrowanie..
To co krab wczoraj napisał miało dużo sensu. Myślałem sobie w nocy o tym (często myślę o pierdołach) i pokazywanie tylko trafnych pozycji po tym jak już wejdą na plus jest bez sensu bo suma sumarów każdy zarabia. Inaczej by sie sprawa miała jak by pisać, wchodzę teraz w... i napisz potem pouczające teksty mając kilka publicznie nieudanych pozycji, na które ktoś by mógł zadać takie same pytanie, co spowodowało że wtedy akurat podjąłeś taką decyzję. Ale oczywiście większość boi się oceniania szczególnie w sytuacji gdy coś nie wyjdzie lub może nie wyjść.
"Dla każdego inaczej wygląda kawałek nieba, własna sieć odrzutowców kontra pół chleba.."
RR Brygada
RR Brygada
Ostrożnie z osądami Tomaszu, załoga to nie gimbazaTomasz196407 pisze: ↑21 kwie 2020, 09:26
bo w wojsku to zaden chyba nie był

Desant, pluton rozpoznawczy, poligon w Drawsku Pomorskim.
Wiele lat temu, rok wielkiej przygody...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
NP Cajto znamy sie tyle ze nie jedna 5ciolatka i to z innego forum . Takcajto pisze: ↑21 kwie 2020, 09:49Ostrożnie z osądami Tomaszu, załoga to nie gimbazaTomasz196407 pisze: ↑21 kwie 2020, 09:26
bo w wojsku to zaden chyba nie był![]()
Desant, pluton rozpoznawczy, poligon w Drawsku Pomorskim.
Wiele lat temu, rok wielkiej przygody...
Poprostu staram sie odpowiadać merytorycznie na zadane watki
jezeli ktos kogoś uwaza za cos niepotrzebnego w całym procesie wymiany dyskusji
to minął sie z powołaniem
Polecam temu komus dla jasnosci nie Tobie Cajto seminarium
bo tam sie naucza innych
Osadów jaknajbardziej nie robie
-
- Fanatyk
Tylko pokazanie trejdu przed wykonaniem ruchu najlepiej z sl bo to stanowi teoretycznie i praktyczne podejscie trejdowania gdzie znajduje sie rynek i gdzie nie zamierza powrócic jest ewentualnym sprawdzeniem strategii oczywiscie biorąc pod uwage pod rząd np 10 wejscdzikson pisze: ↑21 kwie 2020, 09:46Kurde podczas pisania 100 następnych odpowiedzihehe
a pokazywanie statów to sobie mozna to .... nie powiem co
-
- Maniak
Też wiele lat temu (żabochlapy)

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2020, 10:59 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem