i my tez nie rozumiemy twojej jasnej predykcji
DayTrading: Piątek 17.04.2020
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 17.04.2020
Nadal nie rozumiem co to ma wspólnego z grą DT
To pytanie do wszystkich co grali L na ropie. Napiszcie jaki był powód Waszego jej otwarcia 
Bo ja swój juz zaprezentowałem
Bo ja swój juz zaprezentowałem
dla tego ja na tych poziomach jakie sa dzisiaj nie interesuje sie na razie zadnym graniem eski mimo iz at jest przeciw
gdyz w perspektywie dluzszego czasu uwazam pol roku rok
zakladam ze na pewno cena ropy w ciagu roku bedzie odbiegac od sredniej obecnej z roku
ale jesli juz to predzej bedzie miedzy 15 a 30 niz 5a 15
a dt a to inna bajka w ciagu dnia mozna pobzykac w obie strony
i wieksza slka fakt ale obowiazkowo i stop i slka zwlaszcza jak cos zostaje na weekend
a u mnie zostaje cos zawsze
gdyz w perspektywie dluzszego czasu uwazam pol roku rok
zakladam ze na pewno cena ropy w ciagu roku bedzie odbiegac od sredniej obecnej z roku
ale jesli juz to predzej bedzie miedzy 15 a 30 niz 5a 15
a dt a to inna bajka w ciagu dnia mozna pobzykac w obie strony
i wieksza slka fakt ale obowiazkowo i stop i slka zwlaszcza jak cos zostaje na weekend
a u mnie zostaje cos zawsze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Bingo. Uważam podobnie
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Xab tam ten wykres co edytowałes po mnie na eu H4 na nizszym interwale bedzie inaczej co jest bardziej zblizone do tematu DTgowego tu
okTomasz196407 pisze: 18 kwie 2020, 11:17 Xab tam ten wykres co edytowałes po mnie na eu H4 na nizszym interwale bedzie inaczej co jest bardziej zblizone do tematu DTgowego tu
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

xab teraz cichota posłuchamy tych eLkujących co kolega Piotr wywołał do tablicyXAB pisze: 18 kwie 2020, 11:21okTomasz196407 pisze: 18 kwie 2020, 11:17 Xab tam ten wykres co edytowałes po mnie na eu H4 na nizszym interwale bedzie inaczej co jest bardziej zblizone do tematu DTgowego tuwazne ze sie rozumiemy wiadomo na krociutkich falkach trudno znalezc i trafiac w punkciki co do pipsa czy 5 bo tego obecnie sie nie da roznice na wykresach brokerow sa 10-20 pipow nawet wiec o czym tu pisac
bo kontynuujac watek niezrozumiany musimy to przyjac na klate ze nie mamy Racji forexowej
O jakiej racji piszesz? Przeciez kolega BAX napisał wyraźnie, że bliżej mu do 30$ na ropie niz do 5$Tomasz196407 pisze: 18 kwie 2020, 11:28xab teraz cichota posłuchamy tych eLkujących co kolega Piotr wywołał do tablicyXAB pisze: 18 kwie 2020, 11:21okTomasz196407 pisze: 18 kwie 2020, 11:17 Xab tam ten wykres co edytowałes po mnie na eu H4 na nizszym interwale bedzie inaczej co jest bardziej zblizone do tematu DTgowego tuwazne ze sie rozumiemy wiadomo na krociutkich falkach trudno znalezc i trafiac w punkciki co do pipsa czy 5 bo tego obecnie sie nie da roznice na wykresach brokerow sa 10-20 pipow nawet wiec o czym tu pisac
bo kontynuujac watek niezrozumiany musimy to przyjac na klate ze nie mamy Racji forexowej![]()
Z czym własnie sie absolutnie zgadzam
jedyne co tu w tej pisaninie mnie irytuje jak ktos a to czesto sie zdaza
tu na forum pisze ze na forexie cos musi byc np za dwa dni czy tydzien itp
reszta to przezyje i najwyzej sie posmieje ide na powietrze 1raz w masce nara
tu na forum pisze ze na forexie cos musi byc np za dwa dni czy tydzien itp
reszta to przezyje i najwyzej sie posmieje ide na powietrze 1raz w masce nara
BAX Uwazaj jak bedziesz wracal zeby cie pies nie pogryzl bo cie nie pozna .HA,HA,HA