Xab - facet. Mało avatarów

Pokaże Ci coś masz tu zestawienie trzech wskaźników DTOSC STOCH i RSI dla okresu 13 w TF W1 D1 H1 i M15Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 12:46Zostawmy to adminowi
Raczej historycznie i statystycznie tu na DT nigdy tak nie było żeby obrazować systemy gridowe albo gre w rolowanych instrumentach i też informowanie o ewentualnych konsekwencjach takiej gry
poprostu bałagan
Co do analizy Eu Cugan
Ten ruch od 1.15 w dół imo jest 5 tką potem korekta i znów w dół impuls po czym to samo na kolejnej mniejszej
alternatywnie można dopatrzec sie budujacego trójkąta ale tak jak mówie są impulsy w dół
Dlaczego tak uważam?
jedna abc od 1,25 do dołka -co tez dawałem tu wczesniej rozliczenie jak znajde to podam
jednak to co sie stało poźniej czyli znowu wybicie tego dołka nastepna w dół świadczy o nie zakonczonej strukterze tej c w nawiasie
Jeśli tak uważasz to możemy być nadal w fali C do pierwszych dni następnego tygodniaTomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 12:46Zostawmy to adminowi
Raczej historycznie i statystycznie tu na DT nigdy tak nie było żeby obrazować systemy gridowe albo gre w rolowanych instrumentach i też informowanie o ewentualnych konsekwencjach takiej gry
poprostu bałagan
Co do analizy Eu Cugan
Ten ruch od 1.15 w dół imo jest 5 tką potem korekta i znów w dół impuls po czym to samo na kolejnej mniejszej
alternatywnie można dopatrzec sie budujacego trójkąta ale tak jak mówie są impulsy w dół
Dlaczego tak uważam?
jedna abc od 1,25 do dołka -co tez dawałem tu wczesniej rozliczenie jak znajde to podam
jednak to co sie stało poźniej czyli znowu wybicie tego dołka nastepna w dół świadczy o nie zakonczonej strukterze tej c w nawiasie
To lepiej na spadki sie czaićcugan pisze: ↑18 kwie 2020, 13:33Jeśli tak uważasz to możemy być nadal w fali C do pierwszych dni następnego tygodniaTomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 12:46Zostawmy to adminowi
poprostu bałagan
Co do analizy Eu Cugan
Dlaczego tak uważam?
Tylko ze ja widzę ze jak skończy się fala C to będziemy mieli 2 spadkową .Nie widzę kuźwa wzrostów
poza korektami
SL bym stawiał miedzy 1,0840- 1,0850Tomasz196407 pisze: ↑18 kwie 2020, 13:34Cugan to były analizy
teraz przejscie do pozycji -wejscia
sl dla buy ile byś postawił ?
(nawet ten wirtualny jezeli nie stawiasz bo tu na forum to normalka że depo wytrzyma to walic po same... jak wyzej kolega napisał)