DayTrading: Środa 15.04.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 15.04.2020

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

edek h1 - kontynuacja "pobożnych życzeń"
https://www.tradingview.com/x/dDZBRn2X/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
valkiria
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: valkiria »

Saudi Aramco has offered Asian and European refineries a payment deferral for crude cargoes by up to 90 days, sources state; at least three refiners rejected the terms due to higher financing costs

Awatar użytkownika
Kuskus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kuskus »

Piekna zwalka na ujku, antywskaznik nie zawiodl :d i zalicza zonk za zonkiem haha.
cugan pisze:
15 kwie 2020, 11:17
Trafna analiza zasługa Kuskusa .
No cóż moja porażka .
Przyznaje się bez bicia
Nie musisz sie dalej biczowac, naprawdę.. :D

Ja generalnie nie przejmuje sie tym co inni mysla. Ale dobre slowo zawsze w cenie, zwlaszcza od autorów, ktorzy jeszcze sie przejmują. ;)

Misiek712
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Misiek712 »

Żaba a jak widzisz edka w dłuższym terminie?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Kermit pisze:
15 kwie 2020, 11:17
edek h1 - kontynuacja "pobożnych życzeń"
https://www.tradingview.com/x/dDZBRn2X/
mieszaja kondolierzy w naszych glowach zwlaszcza na tej ropie ze zostal nam tylko :D
ktory to juz dzien a zyskow niettt
/////////////
kuskusss
gratki zalapalem i ja sie na twe info i na obiadek zarobilem he hwe
tylko ja dt to szybka robota ale wyzej 70 pip chyba weszlo
:564:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
valkiria
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: valkiria »

The UK is pressing on with sealing a Brexit deal by the end of the year despite reservations frrom Brussels, according to Express' Barnes

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

XAB pisze:
15 kwie 2020, 07:35
swieta wirus to byl czas refleksji wycofuje sie od tego polrocza z fx tzn z dt na pewno
XAB pisze:
15 kwie 2020, 08:09
dlatego dt raczej juz spuszczam i napewno wybij sobie z glowy moje 10 -20 przekazow tu codziennie i dpo godz przy kompie 8)
Ani chybi, koniec świata jest blisko :shock: :shock: :shock: :lol:
Ale pisz, jak Ci idzie w lt, ok? Tu będziesz już trollem (a o dziwo ja nie, bom się za dt wzięła 8) ) więc w razie W zostaje inny dział, lub własny wątek! Pisz gdzieś koniecznie, bardzo jestem ciekawa czy łatwo się przestawisz na nowy tryb - mnie to zajmie trochę czasu :roll: To bardzo ciekawe doświadczenie jest.
Powodzenia!
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Anomalia
szczerze to ja chyba juz z 2rok pisze ze mam juz dosc zwlaszcza tych pukanek na dt i ze musze cos innego wymyslic ale ten rok byl za dobry bym musial szybko myslec
zawzialem sie i przestawiam sie w zasadzie tylko na kontrakty cfd
kumpel mnie juz z rok namawia wiec juz postanowilem nie odwolalnie od wakacji czyli na 3 kwartal kupuje z 10 kntr ale jak kurna beda takie ruchy jeszcze ze dwa mce to moze i z 20 kontraktow i zaczne wiadomo pierwszego kopniaka tez musze przezyc ale nie koniecznie juz w tym roku
fakt wirus mi tez wyraznie pomogl w decyzji
bo mnie wkurza siedzenie w domku i nawet zapachu wody z jeziora czlek poczuc nie moze nie mowiac o innych przyjemnosciach normalnie beznadzieja :(
a tak dla twej ciekawosci kontrakty na cfd na daxa sa na nizej 8000 kola wyraznie
i az jestem ciekaw jaki bedzie final w czerwcu i leca z marcowego poziomu ok 10k :D

szuler
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: szuler »

XAB
Fanatyk
Fanatyk

szuler pisze:
15 kwie 2020, 12:27
INDEX USD
https://invst.ly/qgae7
DIAMENT -romb :?: eksperci co wy na to :?:

Zablokowany