DayTrading: Środa 15.04.2020
Re: DayTrading: Środa 15.04.2020
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Saudi Aramco has offered Asian and European refineries a payment deferral for crude cargoes by up to 90 days, sources state; at least three refiners rejected the terms due to higher financing costs
Piekna zwalka na ujku, antywskaznik nie zawiodl
i zalicza zonk za zonkiem haha.

Ja generalnie nie przejmuje sie tym co inni mysla. Ale dobre slowo zawsze w cenie, zwlaszcza od autorów, ktorzy jeszcze sie przejmują.

Nie musisz sie dalej biczowac, naprawdę..

Ja generalnie nie przejmuje sie tym co inni mysla. Ale dobre slowo zawsze w cenie, zwlaszcza od autorów, ktorzy jeszcze sie przejmują.

Żaba a jak widzisz edka w dłuższym terminie?
mieszaja kondolierzy w naszych glowach zwlaszcza na tej ropie ze zostal nam tylkoKermit pisze: ↑15 kwie 2020, 11:17edek h1 - kontynuacja "pobożnych życzeń"
https://www.tradingview.com/x/dDZBRn2X/

ktory to juz dzien a zyskow niettt
/////////////
kuskusss
gratki zalapalem i ja sie na twe info i na obiadek zarobilem he hwe
tylko ja dt to szybka robota ale wyzej 70 pip chyba weszlo

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
The UK is pressing on with sealing a Brexit deal by the end of the year despite reservations frrom Brussels, according to Express' Barnes
Ani chybi, koniec świata jest blisko

Ale pisz, jak Ci idzie w lt, ok? Tu będziesz już trollem (a o dziwo ja nie, bom się za dt wzięła

Powodzenia!
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Anomalia
szczerze to ja chyba juz z 2rok pisze ze mam juz dosc zwlaszcza tych pukanek na dt i ze musze cos innego wymyslic ale ten rok byl za dobry bym musial szybko myslec
zawzialem sie i przestawiam sie w zasadzie tylko na kontrakty cfd
kumpel mnie juz z rok namawia wiec juz postanowilem nie odwolalnie od wakacji czyli na 3 kwartal kupuje z 10 kntr ale jak kurna beda takie ruchy jeszcze ze dwa mce to moze i z 20 kontraktow i zaczne wiadomo pierwszego kopniaka tez musze przezyc ale nie koniecznie juz w tym roku
fakt wirus mi tez wyraznie pomogl w decyzji
bo mnie wkurza siedzenie w domku i nawet zapachu wody z jeziora czlek poczuc nie moze nie mowiac o innych przyjemnosciach normalnie beznadzieja
a tak dla twej ciekawosci kontrakty na cfd na daxa sa na nizej 8000 kola wyraznie
i az jestem ciekaw jaki bedzie final w czerwcu i leca z marcowego poziomu ok 10k
szczerze to ja chyba juz z 2rok pisze ze mam juz dosc zwlaszcza tych pukanek na dt i ze musze cos innego wymyslic ale ten rok byl za dobry bym musial szybko myslec
zawzialem sie i przestawiam sie w zasadzie tylko na kontrakty cfd
kumpel mnie juz z rok namawia wiec juz postanowilem nie odwolalnie od wakacji czyli na 3 kwartal kupuje z 10 kntr ale jak kurna beda takie ruchy jeszcze ze dwa mce to moze i z 20 kontraktow i zaczne wiadomo pierwszego kopniaka tez musze przezyc ale nie koniecznie juz w tym roku
fakt wirus mi tez wyraznie pomogl w decyzji
bo mnie wkurza siedzenie w domku i nawet zapachu wody z jeziora czlek poczuc nie moze nie mowiac o innych przyjemnosciach normalnie beznadzieja

a tak dla twej ciekawosci kontrakty na cfd na daxa sa na nizej 8000 kola wyraznie
i az jestem ciekaw jaki bedzie final w czerwcu i leca z marcowego poziomu ok 10k

DIAMENT -romb