Pewna jest tylko śmierć, reszta jest mniej lub bardziej prawdopodobna. Pamiętaj, że po rolowaniu równie dobrze może kontynuować w górę.
Mnie bardziej zastanawia to co się teraz wydarzy niż to co będzie po rolowaniu. Do czwartku jeszcze daleko.
Pewna jest tylko śmierć, reszta jest mniej lub bardziej prawdopodobna. Pamiętaj, że po rolowaniu równie dobrze może kontynuować w górę.
lki ropa a ski dax i sp500 przynajmniej po 2 terazXAB pisze: ↑14 kwie 2020, 22:37na glownym mam gorzej bo tam mi wczesniej rynek gasnie czyli srednia mam wyzej 4,12 na pewno ale tam to normalka
no mozejuz troche mysle a zreszta sam zobacz esek nie mam nigdzie juz
to jeszcze nie za mocne wejscia ale polowki juz sa 2dwie
https://iv.pl/image/GtGUeW3
edek 2ski razem pol lota
https://iv.pl/image/GtGU4ir
konsolidacja w przedziale 20-23Blacktorious pisze: ↑14 kwie 2020, 22:40
Mnie bardziej zastanawia to co się teraz wydarzy niż to co będzie po rolowaniu. Do czwartku jeszcze daleko.
Nie nakłaniam do nauki po prostu pokazałem Ci to czego inne systemy raczej nie pokazująTomasz196407 pisze: ↑14 kwie 2020, 22:52Cugan wstyd sie przyznać ale nie chce mi sie już uczyć nowych strategii,
moge Ci dać swoje na EU jak chcesz -tylko postaraj sie zrozumieć
Na usdpln zauważyłem coś pieknego co nie miałem sposobnosci zobaczyć na innych parach
Myślisz że to koniec spadków na ten moment ?Kermit pisze: ↑14 kwie 2020, 22:49konsolidacja w przedziale 20-23Blacktorious pisze: ↑14 kwie 2020, 22:40
Na samej rolce nie strace ale jak mi rolkę zrobią z 20$ na 27$ to zarobie na L i potrącą swap. I gitara tylko że Ta elka na 27$ nie ma racji bytu i spadek do 20 i strata w h.....XAB pisze: ↑14 kwie 2020, 23:01valkiria nie drzaznij ludzi
przeczytaj jak wyglada rolka u twojego broka to raz
a dwa to zrozum nic nie stracisz kasowo najwyzej pare zeta
co innego gdybys mial pozycje miesiac czasu a nie 2dni zdejmij tylko sl na rolce
a 3 to napisz po rolowaniu jak to wygladalo bo ja szczerze nigdy na takie bzdety nie zwracalem uwagi czyli to znaczy ze nigdy nie bylo tak bym stracil na ropie wiecej niz 1-2 proc bobym to zauwazyl a jakos tego nie zauwazylem nawet by zapamietac
Skorzystałem z Twoje sugestii na interwałach H1 ,H4 i D1 pary EUR/PLN i USD /PLNTomasz196407 pisze: ↑14 kwie 2020, 22:52Na trzech najwiekszych interwałach jest dywergencja macd co mniej ni wiecej oznacza że "proca" jest tam własnie skierowana w dół
ale czy to odpowiada procy na eu ? chyba nie