Nie strasz ludzi i tak ciężko
a co do ropy i indeksów to po świetach sie gra a nie teraz w okresie świątecznym
siedziec i myśleć o niusach
Nie strasz ludzi i tak ciężko
OK , nikt tu nie gani nikogo tym bardziej w tym czasie
Ja nie o ganieniu. Dobrze, że się ludzie w euforii zakupowej pilnują.
Dobrze wiem w czym rzecz, tylko jesteśmy w DT i -Blacktorious pisze: ↑11 kwie 2020, 20:13Ja nie o ganieniu. Dobrze, że się ludzie w euforii zakupowej pilnują.
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
Widzę ze przywołujesz mnie do tablicyTomasz196407 pisze: ↑11 kwie 2020, 10:17Co innego jest zarobekXAB pisze: ↑11 kwie 2020, 10:11tomasz pewnie ze dobrze bo choc sobie popisza pomarza
ale ja mam wrazenie niestety ze 3/4 nie ma pojecia co to jest gielda i jak sie na gieldzie zarabia bo to nigdy nie byl latwy kawalek chleba i nigdy nie bedzie
na zasadzie wszedlem kupilem i milionow sie dorobilem
bo nawet ten przyslowiowy spekulant musi 10 razy w ciagu dnia przemyslec czy dobrze robi cos kupujac czy sprzedajac np w poniedzialek rope
wsparcie i opór ważna rzecz! i ok
przejść do realizacji tego na swoje zlecenie co innego
rozpatruje jednego kolegi analize TR (trójkąta rozszerzającego ABCDE)
i jak bedzie miał ochote i chęc to podyskutujemy bo już kilkarzeczy mi sie nie zgadza
a jak nie bedzie chciał to zostawie to i tyle
TAkze dyskutujmy![]()
W którym momencie tego postu jest to przywołaniecugan pisze: ↑11 kwie 2020, 21:38Widzę ze przywołujesz mnie do tablicyTomasz196407 pisze: ↑11 kwie 2020, 10:17Co innego jest zarobekXAB pisze: ↑11 kwie 2020, 10:11tomasz pewnie ze dobrze bo choc sobie popisza pomarza
ale ja mam wrazenie niestety ze 3/4 nie ma pojecia co to jest gielda i jak sie na gieldzie zarabia bo to nigdy nie byl latwy kawalek chleba i nigdy nie bedzie
na zasadzie wszedlem kupilem i milionow sie dorobilem
bo nawet ten przyslowiowy spekulant musi 10 razy w ciagu dnia przemyslec czy dobrze robi cos kupujac czy sprzedajac np w poniedzialek rope
i jak bedzie miał ochote i chęc to podyskutujemy bo już kilkarzeczy mi sie nie zgadza
TAkze dyskutujmy![]()
Choć osobiście Ci sprzyjam !
To zadam Ci proste pytanie !
Co mamy na SP 500 ?
Hossę czy bessę ?
Proszę bardzoTomasz196407 pisze: ↑11 kwie 2020, 21:43W którym momencie tego postu jest to przywołaniecugan pisze: ↑11 kwie 2020, 21:38Widzę ze przywołujesz mnie do tablicyTomasz196407 pisze: ↑11 kwie 2020, 10:17
Co innego jest zarobek
TAkze dyskutujmy![]()
Choć osobiście Ci sprzyjam !
To zadam Ci proste pytanie !
Co mamy na SP 500 ?
Hossę czy bessę ?![]()