DayTrading: Środa 08.04.2020
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
wti news
But Moscow has said it would only agree to a deal if the US also accepts mandated curbs on its production, and on Wednesday dismissed an idea that a natural reduction of unprofitable shale production because of the lower oil price could account for the country’s share of cuts.“These are completely different reductions. You compare the general reduction in demand with reductions for stabilising world markets. It’s like comparing length and breadth,” said Dmitry Peskov, spokesman for president Vladimir Putin.
But Moscow has said it would only agree to a deal if the US also accepts mandated curbs on its production, and on Wednesday dismissed an idea that a natural reduction of unprofitable shale production because of the lower oil price could account for the country’s share of cuts.“These are completely different reductions. You compare the general reduction in demand with reductions for stabilising world markets. It’s like comparing length and breadth,” said Dmitry Peskov, spokesman for president Vladimir Putin.
-
- Gaduła
Ok. Tylko co nam to daje ? Stanowisko Rosji jest raczej niezmienne.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.
upssss zapomnialem ze na glownym juz strazaka mam z wczoraj i to az 3kontr brr ze 2 moglem zgasic jeszcze takze ski juz gramyTomasz196407 pisze: ↑08 kwie 2020, 17:422746 to wg tej formacji na D sl
https://invst.ly/qdz16
wiem że parawie nikt nie gra pod sl
ale takie formacje sie patrzy w ten sposób
https://www.candlesticker.com/Pattern.a ... ttern=2207
Sprzedaj
USA 500 2020-04-07 19:06 229,16 zł 0,67%
Zys. / str. netto229,16 zł Zyski i straty230,60 zł
Depozyt ob.849,39 zł Depozyt pocz.1 698,77 zł Nocne finansowanie-1,43 zł
Ilość3 Kontrakty Kurs otwarcia2 729,48 Bieżący kurs2 711,15 Wartość otwarcia8 188,44 $
a i tylko 3 lki na ropie cos popierniczylem

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 18:05 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
2717.5 S sp500 próbne dla nauki 0,01lota. tsl 10
Jeszcze sie pokusiłem sam dla siebie kupic index
Jeszcze sie pokusiłem sam dla siebie kupic index
to tez na rok bucha cha
mykam bo juz sam guza szukam tu nara

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pan z Tobą bracie. Do jutra. (Nie ma podanej długości ważności).
Tak na rok
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie no, co Ty?? Przecież my doskonale wiemy, że zawsze masz strażaka. Gdzie by nie poszli to Ty zawsze masz strażaka i zarobiony jesteś!XAB pisze: ↑08 kwie 2020, 17:54upssss zapomnialem ze na glownym juz strazaka mam z wczoraj i to az 3kontr brr ze 2 moglem zgasic jeszcze takze ski juz gramyTomasz196407 pisze: ↑08 kwie 2020, 17:422746 to wg tej formacji na D sl
https://invst.ly/qdz16
wiem że parawie nikt nie gra pod sl
ale takie formacje sie patrzy w ten sposób
https://www.candlesticker.com/Pattern.a ... ttern=2207

Ps. Widze, zę fibo na SP dalej działa. A świeczki już nie za bardzo. Taki pinbar zrobili wczoraj, że faktycznie wyglądało na przygotowanie do spadków.. Odbili od F38% i lecą pewnie na F50%..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Tomek jeden otwiera dziś o 18 i trzyma 365 dni
drugi otwiera strażaków
trzeci liczy dołki i szczyty
czwarty czyta dokumenty i dane i wie ze to wszystko co wczesniej to lipa bo AT nie działa
dowolność
drugi otwiera strażaków
czwarty czyta dokumenty i dane i wie ze to wszystko co wczesniej to lipa bo AT nie działa
dowolność

Łapka dla ciebie.Tomasz196407 pisze: ↑08 kwie 2020, 18:36Tomek jeden otwiera dziś o 18 i trzyma 365 dni
drugi otwiera strażaków
dowolność![]()

swiezak
ja mam zawsze lub prawie straznika a ty prawie zawsze masz straty
co ja poradze ze tym sie roznimy
to niestety nie moja wina ze forex to dla ciebie jak tabu lub jak MAGIA
ja wyraznie no moze z jakims malym opoznieniem pokazuje co gram i jak pozycjonuje
ty pokazujesz na wykresach jak juz cos stracisz i to wsio w temacie EOT MISZCZU
ochlon w swieta moze ci cos to da
pisze chce kupic ropy ile sie da
to to robie
https://iv.pl/image/Gt5hrL2
a ty pokazujesz jakis setup po fakcie i piszesz znowu mnie wywalilo
amen bo mnie nic ani nikt nie wywali z pozycji chyba ze sam ja zgasze ze strata
ski na sp500 tyz mam juz reszta bez zmian
ja mam zawsze lub prawie straznika a ty prawie zawsze masz straty
co ja poradze ze tym sie roznimy
to niestety nie moja wina ze forex to dla ciebie jak tabu lub jak MAGIA
ja wyraznie no moze z jakims malym opoznieniem pokazuje co gram i jak pozycjonuje
ty pokazujesz na wykresach jak juz cos stracisz i to wsio w temacie EOT MISZCZU
ochlon w swieta moze ci cos to da
pisze chce kupic ropy ile sie da
to to robie
https://iv.pl/image/Gt5hrL2
a ty pokazujesz jakis setup po fakcie i piszesz znowu mnie wywalilo
amen bo mnie nic ani nikt nie wywali z pozycji chyba ze sam ja zgasze ze strata
ski na sp500 tyz mam juz reszta bez zmian