Rejs.
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Re: Rejs.
Kto ci naopowiadał takich bzdurEl Primo pisze: 05 kwie 2020, 00:39 W Polsze narzekają na ograniczenia a w Grecji przed wyjściem z domu muszą pisać sms lub dzwonić do służb że wychodzą z domu. To są jaja
Rząd rozważa obecnie ograniczenia czasowe wyjazdów obywateli za pomocą i innych środków mających na celu utrzymanie obywateli w domu i zwiększone środki ostrożności w związku z Wielkanocą by nie ruszać na majówki (jak co roku)
Wielkanoc jest uważana za najbardziej krytyczny okres, aby udać się na wieś lub na wyspy, trzeba mieć przy sobie, jak to ma miejsce obecnie podczas takich podróży, oficjalne dokumenty, które potwierdzą, że jedzie do swojego stałego miejsca zamieszkania, a nie na święta
Zastanów się więc oraz sprawdź czy to jest prawda zanim wciśniesz enter , -
"Nawet bogowie na próżno walczą z głupotą”
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Tolmon też słyszałem wersje kolegi z smsami.. tylko ni cholery nie pamietam gdzie.. zreszta w uk RZEKOMO (jeżdżę dużo-nie spotkałem) policja blokuje drogi i jak nie masz dobrego powodu na podróż to mandat.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc
Twoi Bogowie Rzymscy się z Ciebie śmieją żeś niedoinformowanyTolmon_Nika pisze: 05 kwie 2020, 12:10Kto ci naopowiadał takich bzdurEl Primo pisze: 05 kwie 2020, 00:39 W Polsze narzekają na ograniczenia a w Grecji przed wyjściem z domu muszą pisać sms lub dzwonić do służb że wychodzą z domu. To są jaja, zejdź z tego drzewa na ziemię
![]()
i przestań tworzyć fakty
![]()
Rząd rozważa obecnie ograniczenia czasowe wyjazdów obywateli za pomocą i innych środków mających na celu utrzymanie obywateli w domu i zwiększone środki ostrożności w związku z Wielkanocą by nie ruszać na majówki (jak co roku)![]()
![]()
Wielkanoc jest uważana za najbardziej krytyczny okres, aby udać się na wieś lub na wyspy, trzeba mieć przy sobie, jak to ma miejsce obecnie podczas takich podróży, oficjalne dokumenty, które potwierdzą, że jedzie do swojego stałego miejsca zamieszkania, a nie na święta
Zastanów się więc oraz sprawdź czy to jest prawda zanim wciśniesz enter , -![]()
Zmieniając trochę temat..
Zacząłem kupować fizyczne srebro po cenie spot.. w niewielkich ilościach.. 2oz tygodniowo bo najlepsza cena.. zakup z dostawą w przyszłości.. firma raczej pewna - kupuje u nich 1/4oz złota co kwartał.
Zawsze uważałem że srebro z uwagi na vat jest słabą inwestycją.. aż zobaczylem na własne oczy "panic buy" po cenie spot plus 100% co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że 90% społeczeństwa to "debile finansowi"
I tu nasuwa się pytanie czy nie pcham się w szambo.. czy warto ryzykować.. wszak kryzys jaki mamy jest niepowtarzalny.. ale i cena kusi..
Zacząłem kupować fizyczne srebro po cenie spot.. w niewielkich ilościach.. 2oz tygodniowo bo najlepsza cena.. zakup z dostawą w przyszłości.. firma raczej pewna - kupuje u nich 1/4oz złota co kwartał.
Zawsze uważałem że srebro z uwagi na vat jest słabą inwestycją.. aż zobaczylem na własne oczy "panic buy" po cenie spot plus 100% co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że 90% społeczeństwa to "debile finansowi"
I tu nasuwa się pytanie czy nie pcham się w szambo.. czy warto ryzykować.. wszak kryzys jaki mamy jest niepowtarzalny.. ale i cena kusi..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Widać że nie potraficie czytać ze zrozumieniemTolmon_Nika pisze: 05 kwie 2020, 12:10Kto ci naopowiadał takich bzdurEl Primo pisze: 05 kwie 2020, 00:39 W Polsze narzekają na ograniczenia a w Grecji przed wyjściem z domu muszą pisać sms lub dzwonić do służb że wychodzą z domu. To są jaja, zejdź z tego drzewa na ziemię
![]()
i przestań tworzyć fakty
![]()
Rząd rozważa obecnie ograniczenia czasowe wyjazdów obywateli za pomocą i innych środków mających na celu utrzymanie obywateli w domu i zwiększone środki ostrożności w związku z Wielkanocą by nie ruszać na majówki (jak co roku)![]()
![]()
Zastanów się więc oraz sprawdź czy to jest prawda zanim wciśniesz enter , -![]()
szkoda że Greckich utożsamiasz z Rzymskimi
-
Tolmon_Nika
- Maniak

To twoja siostra mieszka nie ty ! , a tak na marginesie ja też tu mieszkamgrzegrzyw pisze: 05 kwie 2020, 12:45 @Tolmon, moja siostra mieszka w Salonikach i też mi mówiła o SMS informujących o wyjściu z domu.
mówi się o Wielkanocy
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo
taka sobie codzienność
https://www.tanea.gr/2020/04/01/politic ... niko-orio/