Rejs.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Re: Rejs.

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

Pozdrowienia ze slonecznej brytanii ;)

Obrazek
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

Jeździsz w masce? :shock:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

:564:

Obrazek
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

El Primo pisze:
05 kwie 2020, 00:39
W Polsze narzekają na ograniczenia a w Grecji przed wyjściem z domu muszą pisać sms lub dzwonić do służb że wychodzą z domu. To są jaja
Kto ci naopowiadał takich bzdur :?: , zejdź z tego drzewa na ziemię :!: :!: i przestań tworzyć fakty :shock:
Rząd rozważa obecnie ograniczenia czasowe wyjazdów obywateli za pomocą i innych środków mających na celu utrzymanie obywateli w domu i zwiększone środki ostrożności w związku z Wielkanocą by nie ruszać na majówki (jak co roku) :!: :!:
Wielkanoc jest uważana za najbardziej krytyczny okres, aby udać się na wieś lub na wyspy, trzeba mieć przy sobie, jak to ma miejsce obecnie podczas takich podróży, oficjalne dokumenty, które potwierdzą, że jedzie do swojego stałego miejsca zamieszkania, a nie na święta

Zastanów się więc oraz sprawdź czy to jest prawda zanim wciśniesz enter , - :idea:
"Nawet bogowie na próżno walczą z głupotą”
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Tolmon też słyszałem wersje kolegi z smsami.. tylko ni cholery nie pamietam gdzie.. zreszta w uk RZEKOMO (jeżdżę dużo-nie spotkałem) policja blokuje drogi i jak nie masz dobrego powodu na podróż to mandat.
Przyjme btc ;)

grzegrzyw
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grzegrzyw »

@Tolmon, moja siostra mieszka w Salonikach i też mi mówiła o SMS informujących o wyjściu z domu.

El Primo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: El Primo »

Tolmon_Nika pisze:
05 kwie 2020, 12:10
El Primo pisze:
W Polsze narzekają na ograniczenia a w Grecji przed wyjściem z domu muszą pisać sms lub dzwonić do służb że wychodzą z domu. To są jaja
Kto ci naopowiadał takich bzdur :?: , zejdź z tego drzewa na ziemię :!: :!: i przestań tworzyć fakty :shock:
Rząd rozważa obecnie ograniczenia czasowe wyjazdów obywateli za pomocą i innych środków mających na celu utrzymanie obywateli w domu i zwiększone środki ostrożności w związku z Wielkanocą by nie ruszać na majówki (jak co roku) :!: :!:
Wielkanoc jest uważana za najbardziej krytyczny okres, aby udać się na wieś lub na wyspy, trzeba mieć przy sobie, jak to ma miejsce obecnie podczas takich podróży, oficjalne dokumenty, które potwierdzą, że jedzie do swojego stałego miejsca zamieszkania, a nie na święta

Zastanów się więc oraz sprawdź czy to jest prawda zanim wciśniesz enter , - :idea:
Twoi Bogowie Rzymscy się z Ciebie śmieją żeś niedoinformowany

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Zmieniając trochę temat..
Zacząłem kupować fizyczne srebro po cenie spot.. w niewielkich ilościach.. 2oz tygodniowo bo najlepsza cena.. zakup z dostawą w przyszłości.. firma raczej pewna - kupuje u nich 1/4oz złota co kwartał.
Zawsze uważałem że srebro z uwagi na vat jest słabą inwestycją.. aż zobaczylem na własne oczy "panic buy" po cenie spot plus 100% co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że 90% społeczeństwa to "debile finansowi"
I tu nasuwa się pytanie czy nie pcham się w szambo.. czy warto ryzykować.. wszak kryzys jaki mamy jest niepowtarzalny.. ale i cena kusi..
Przyjme btc ;)

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Tolmon_Nika pisze:
05 kwie 2020, 12:10
El Primo pisze:

Widać że nie potraficie czytać ze zrozumieniem :!:
szkoda że Greckich utożsamiasz z Rzymskimi :wall:
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

grzegrzyw pisze:
05 kwie 2020, 12:45
@Tolmon, moja siostra mieszka w Salonikach i też mi mówiła o SMS informujących o wyjściu z domu.
To twoja siostra mieszka nie ty ! , a tak na marginesie ja też tu mieszkam :!: :wink:
mówi się o Wielkanocy :!: :!:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo
taka sobie codzienność :d
https://www.tanea.gr/2020/04/01/politic ... niko-orio/

ODPOWIEDZ