To zobacz ile płaca za 1 w TOTOLOTKU
Nie iwem czym się podniecać ze trafisz raz na 10 podanych
Pivotów z investing com
Na dodatek w takim rozrzucie
nie Cugan to nie pivoty z investing a z moje platformy na ktorej gram ---- tez sie nie podniecam bo nie robi kapucha na mnie wrazenia jak trzydziesci lat temu --- teraz tylko zdrowie najwazniejsze pozdrawiam serdecznie i jesli obrazilem serdecznie przepraszam >HEJKA TRZYMAJ SIE
OKEY wzajemnie zdrowia !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Dzieje się tyle w kilka godzin co w pół roku normalnie. Już byliśmy gdzie otwierałem cześć pozycji 23... i znowu powyżej 25.
W sumie to się wypełniło prawie zejście nr 1 wg Kermita
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 20:46 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeśli masz na myśli opary dywergencji
to owszem . Ale tylko OPARY !