DayTrading: Czwartek 02.04.2020
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 02.04.2020
sp500
H1 możliwości imo
kanały + struktura korekcyjna abc
H1 możliwości imo
kanały + struktura korekcyjna abc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 18:06 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
WitamKermit pisze: ↑02 kwie 2020, 18:00Dopiero polowa drogi. Bo jesli sie przeliczylem i jednak nie wroca na 20 ponownie zebym mogl drugi raz zapakowac sie pod korek to szczesliwy nie bede zbytnio. No ale trzeba byc dobrej mysli. Nie po to na 27$ sie pakowali w S jak szaleni zeby po 25$ oddawac. Zejda niżej![]()
![]()
Myśle ze 25$ jest kluczowe i jezeli nie zejdą nizej tego poziomu do konca dnia to zobaczymy atak na 28,xx i podejscie na 35$ już w tym ruchu w kolejnych dniach.
Ale to tylko moje "widzimisie" dość długo stali na poziomie 20,xx żeby tam ponownie wracać ( ihmo ) a luka 35-41 bedzie przyciągać jak magnes

oczywiscie może być zupełnie odwrotnie niż myśle bo to fx, a czasy dość niepewne mamy

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik ja mysle ze to dzis to nie jest az tak istotne raczej wazne co w nocy zamieszaja bo to ostatnio w nocy spadki byly lub na wekend to moga jeszcze zostawic
ok 23 to mniej wiecej polwka wiec o ten poziom moga szybko powalczyc jeszcze
na 26xx poszly za duze zlcenia sprzedazy i rynek tego prawie nie przyjal mimo iz wyszli nad
ale to ich machlojki wiec powinny miski tego poziomu raczej mocno bronic
ok 23 to mniej wiecej polwka wiec o ten poziom moga szybko powalczyc jeszcze
na 26xx poszly za duze zlcenia sprzedazy i rynek tego prawie nie przyjal mimo iz wyszli nad
ale to ich machlojki wiec powinny miski tego poziomu raczej mocno bronic

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 18:24 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
... post978953.html#p978953
EU cd:
EU cd:
https://invst.ly/qbor0 - o następnej świeczce nie ma co dyskutować bo ma 2 dni. Ogólnie jak wypali twój scenariusz na h4 to automatycznie będzie tak na MN1.
https://invst.ly/qbosv - posmyrało tę "moją" kreskę - tę skośną. Wróżę lampą w czoło, czyli w dół. Kontynuacja

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Index Dolara jeżeli to SHS to zapomnieć trzeba o L na EU 

Gold: może takie coś; wg. mnie czarna dzida do realizacji, druga jako alt.
Z twojego wykresu dzisiaj 18Kermit pisze: ↑02 kwie 2020, 17:53nie wiem o co pytaszszuler pisze: ↑02 kwie 2020, 17:35A jak wywrozysz ten dołek na dzisiaj? Przecież tu się dziejeKermit pisze: ↑02 kwie 2020, 17:03teraz przydałoby się po tych tweetach jeszcze zejść na wycinkę L poprawić lekko dołek i dobrać ponownie po najlepszej cenie i potem niech dyskontują spotkanie OPEC+ nawet do 35$
https://www.tradingview.com/x/dXEicmNv/

zapowiada sie dynamiczny wieczór na edku IMO. Stawiam ze najpierw zwierzak na 1.0830 i potem mocne UP, ewentualnie jako alternatywa mocne UP z obecnych poziomów...Zobaczymy czy rynek podziela takie scenariusze 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora