wti zgaszene na 26$. Pieknie. Teraz chetnie po 20 i po 17 ponowie
Szacunek
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Krzyz Harami na H4 na Edku
Jak następna świeca będzie na wyższym poziomie
furmanka dostanie turbodładowanie
Taki sam układ masz na MN1, poza na tę chwilą świecą kwietniową. I wiem, że dzisiaj 2 kwiecień.
Pozdrawiam.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Krzyz Harami na H4 na Edku
Jak następna świeca będzie na wyższym poziomie
furmanka dostanie turbodładowanie
Taki sam układ masz na MN1, poza na tę chwilą świecą kwietniową. I wiem, że dzisiaj 2 kwiecień.
Pozdrawiam.
Możesz uściślić którego roku
Krzyz Haram to silny sygnał kwestia następnej świecy
która to potwierdzi
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 17:54 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
teraz przydałoby się po tych tweetach jeszcze zejść na wycinkę L poprawić lekko dołek i dobrać ponownie po najlepszej cenie i potem niech dyskontują spotkanie OPEC+ nawet do 35$
A jak wywrozysz ten dołek na dzisiaj? Przecież tu się dzieje
nie wiem o co pytasz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
KERMIT a Edka dalej podtrzymujesz swoja projekcję??
tak. Konczymy powoli wg mnie korekte, ustawiamy sie pod jutrzejsze dane i wracamy do trendu. W realizacje rgra, ktory zawraca silny trend i wygląda jak po czołowym zderzeniu z TIRem nie wierze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wti zgaszene na 26$. Pieknie. Teraz chetnie po 20 i po 17 ponowie
Szacunek
Dopiero polowa drogi. Bo jesli sie przeliczylem i jednak nie wroca na 20 ponownie zebym mogl drugi raz zapakowac sie pod korek to szczesliwy nie bede zbytnio. No ale trzeba byc dobrej mysli. Nie po to na 27$ sie pakowali w S jak szaleni zeby po 25$ oddawac. Zejda niżej
eur/dol na m2
tylko straznik zostal i dalej 2ski na dolcach https://iv.pl/image/GrsZFt1
ja lke na ropie z dolu jedna trzymam na dluzej juz o tym pisalem
reszta poszla dzis fakt na 26 nie zdazylem ale na 25,5 okolice pooddawalem
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 18:03 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.