Kermit pisze: 02 kwie 2020, 16:41
wti zgaszene na 26$. Pieknie. Teraz chetnie po 20 i po 17 ponowie
Szacunek
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
cugan pisze: 02 kwie 2020, 17:31
Krzyz Harami na H4 na Edku
Jak następna świeca będzie na wyższym poziomie
furmanka dostanie turbodładowanie
Taki sam układ masz na MN1, poza na tę chwilą świecą kwietniową. I wiem, że dzisiaj 2 kwiecień.
Pozdrawiam.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
cugan pisze: 02 kwie 2020, 17:31
Krzyz Harami na H4 na Edku
Jak następna świeca będzie na wyższym poziomie
furmanka dostanie turbodładowanie
Taki sam układ masz na MN1, poza na tę chwilą świecą kwietniową. I wiem, że dzisiaj 2 kwiecień.
Pozdrawiam.
Możesz uściślić którego roku
Krzyz Haram to silny sygnał kwestia następnej świecy
która to potwierdzi
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 17:54 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Kermit pisze: 02 kwie 2020, 17:03
teraz przydałoby się po tych tweetach jeszcze zejść na wycinkę L poprawić lekko dołek i dobrać ponownie po najlepszej cenie i potem niech dyskontują spotkanie OPEC+ nawet do 35$
A jak wywrozysz ten dołek na dzisiaj? Przecież tu się dzieje
nie wiem o co pytasz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ufcamro pisze: 02 kwie 2020, 17:36
KERMIT a Edka dalej podtrzymujesz swoja projekcję??
tak. Konczymy powoli wg mnie korekte, ustawiamy sie pod jutrzejsze dane i wracamy do trendu. W realizacje rgra, ktory zawraca silny trend i wygląda jak po czołowym zderzeniu z TIRem nie wierze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit pisze: 02 kwie 2020, 16:41
wti zgaszene na 26$. Pieknie. Teraz chetnie po 20 i po 17 ponowie
Szacunek
Dopiero polowa drogi. Bo jesli sie przeliczylem i jednak nie wroca na 20 ponownie zebym mogl drugi raz zapakowac sie pod korek to szczesliwy nie bede zbytnio. No ale trzeba byc dobrej mysli. Nie po to na 27$ sie pakowali w S jak szaleni zeby po 25$ oddawac. Zejda niżej
eur/dol na m2
tylko straznik zostal i dalej 2ski na dolcach https://iv.pl/image/GrsZFt1
ja lke na ropie z dolu jedna trzymam na dluzej juz o tym pisalem
reszta poszla dzis fakt na 26 nie zdazylem ale na 25,5 okolice pooddawalem
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 18:03 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.