I od razu sobie zapiszę tematy, wiadomo jak jest z ludzką pamięcią:
1. SL i be.
2. Scalp - a w zasadzie dlaczego ludzie tak dużo tracą? Pomijając koszty transakcji - dlaczego?
To nie jest żadne cudo, nie mam gór, jezior, bagien, parków czy rezerwatów. Trzeba trochę poszukać, zejść z utartych szlaków i voila
Anomalia pisze: 27 mar 2020, 13:48Zastanawiam się nawet nad założeniem demo i spróbowania dt - aż tak bardzo mam rozkalibrowane spojrzenie na rynek, że nic a nic sobie nie wierzę w krótkim terminie. Z faktami się nie będę kopała przecież, jest jak jest i nie mam problemu by to wyartykułować i zaakceptować.
Chcesz pocykać na DT - OK.Anomalia pisze: 29 mar 2020, 12:05 O fx chcę z Wami porozmawiać na poważnie, jak mężczyzna z mężczyzną![]()
I od razu sobie zapiszę tematy, wiadomo jak jest z ludzką pamięcią:
1. SL i be.
2. Scalp - a w zasadzie dlaczego ludzie tak dużo tracą? Pomijając koszty transakcji - dlaczego?
Jest faktem, że zdecydowana większość traderów ma skuteczność co najmniej 50%.Anomalia pisze: 29 mar 2020, 12:05... a w zasadzie dlaczego ludzie tak dużo tracą? Pomijając koszty transakcji - dlaczego?
Wystarczy, że w ramach KO opowiem o serialu, jaki oglądałam w lutymcajto pisze: 29 mar 2020, 13:59 Ta druga podkreślona wypowiedź, w świetle "tego który puka", dorzuć jeszcze jakieś tęczowe akcenty i @Krab wyskoczy za burtę nie bacząc na rekiny
![]()
![]()
Musiałam pomyśleć nad odpowiedzią, jest i prosta i pokręcona jednocześnie.cajto pisze: 29 mar 2020, 13:59 Chcesz pocykać na DT - OK.
Tylko czemu chcesz porzucić swój styl z LT?
Na początek zaimplementuj go do skali DT, popatrz na wyniki, dopiero potem zastanów się czy naprawdę są ci potrzebne nowe narzędzia i strategie. Obstawię w ciemno że nie![]()