DayTrading: Piątek 20.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2020
Obudźcie się !
Jesteśmy w CZARNEJ D....IE.
Szpitale mają po 4 kpl, kombinezonów na wypadek
kronowirusa . Boja się robić testy przyjętym
pacjentom bo to koszt.Efekt po badaniu
pół szpitala miało kontakt lub rozniosło
do swoich domów to g...
Przykład
Szpital Kliniczny na ul Banacha w Warszawie.
Mam info z innych szpitali jest jeszcze gorzej.
A ten od kurna tańców niech na nie zapierd...
a nie taki chojrak i tu innych poucza
Jesteśmy w CZARNEJ D....IE.
Szpitale mają po 4 kpl, kombinezonów na wypadek
kronowirusa . Boja się robić testy przyjętym
pacjentom bo to koszt.Efekt po badaniu
pół szpitala miało kontakt lub rozniosło
do swoich domów to g...
Przykład
Szpital Kliniczny na ul Banacha w Warszawie.
Mam info z innych szpitali jest jeszcze gorzej.
A ten od kurna tańców niech na nie zapierd...
a nie taki chojrak i tu innych poucza
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Swiezak. Porównywanie przez Ciebie potencjału Niemiec i Polski w jakiejkolwiek dziedzinie można tylko jako słaby dowcip odebrac. Odstaw już ten dorabiany spirytus chłopie. A jak kupisz akcje i spółka padnie przez kryzys to się położę ze smiechu. Obecnie długoterminowo nie ma lepszej i pewniejszej inwestycji niż ropa. Chyba że ktoś liczy że spadnie do -10dolarow i szejkowie będą dopłacać po 10 baksow za baryłkę żeby tylko odebrać
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Żaba, ja też na ropę poluję.Kermit pisze: ↑21 mar 2020, 18:47Swiezak. Porównywanie przez Ciebie potencjału Niemiec i Polski w jakiejkolwiek dziedzinie można tylko jako słaby dowcip odebrac. Odstaw już ten dorabiany spirytus chłopie. A jak kupisz akcje i spółka padnie przez kryzys to się położę ze smiechu. Obecnie długoterminowo nie ma lepszej i pewniejszej inwestycji niż ropa. Chyba że ktoś liczy że spadnie do -10dolarow i szejkowie będą dopłacać po 10 baksow za baryłkę żeby tylko odebrać![]()
Przygotuj się na ruchy na poziomie 15-25 dolarów za baryłkę (nawet mogą potrzymać przez kilka dni na poziomie 15$)
Co nie zmienia faktu, że inwestycja w ropę jest bezpieczna., trzeba tylko umiejętnie siły rozłożyć.
U nas zdolność niemal zerowa .qduaty pisze: ↑21 mar 2020, 18:33UK ma zdolnośc robienia 25000 dziennie. Stan na wczoraj 66000 wykonanych testów..Świeżak44 pisze: ↑21 mar 2020, 18:30Taaaaaaa???... a Rudobrody powiedział przedwczoraj że tylko 1500. Ile jest naprawdę?? Kto tutaj kłamie, ja, ty czy Rudobrody???10tysięcy od początku epidemii a Niemcy ponad 200tys. https://zdrowie.wprost.pl/medycyna/chor ... irusa.html
Moze te 3000 to zdolnosc dzienna jest w takim razie
rzadowa strona aktualizowana raz dziennie
Przyjmują na oddziały ludzi chorych
na koronowisusa .Nie wiedząc ze je maja .
Nie ma kasy na testy.
Ludzie po wywiadzie tego słynnego lekarza Grodzkiego
u pani Olejnik wala do laboratorium szpitalnego z gotowością
zrobienia sobie testu na koronowirusa ,
Debilizm polityków udziela się społeczeństwu.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Obstawiam ze spadnie do 10 USD. Bez żartów.Kermit pisze: ↑21 mar 2020, 18:47Swiezak. Porównywanie przez Ciebie potencjału Niemiec i Polski w jakiejkolwiek dziedzinie można tylko jako słaby dowcip odebrac. Odstaw już ten dorabiany spirytus chłopie. A jak kupisz akcje i spółka padnie przez kryzys to się położę ze smiechu. Obecnie długoterminowo nie ma lepszej i pewniejszej inwestycji niż ropa. Chyba że ktoś liczy że spadnie do -10dolarow i szejkowie będą dopłacać po 10 baksow za baryłkę żeby tylko odebrać![]()
Poniżej możliwości
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2020, 20:15 przez cugan, łącznie zmieniany 2 razy.
Bemowo napisałem wyraźnie DŁUGOTERMINOWO NIE MA LEPSZEJ INWESTYCJI. To dla mnie oznacza zbudowanie pozycji tak żeby można było dołożyć po 10$ gdyby tam ewentualnie zeszli i całość ma wytrzymać ruch do 0. Zwrot minimum 100% w przypadku powrotu do 40$. Bez znaczenia czy zejda do 15 czy kilka dni lub tygodni będą się tam bujac czy pójdą od razu w górę. To jest taki trejd na który czeka się latamiBemowo1 pisze: ↑21 mar 2020, 18:52Żaba, ja też na ropę poluję.Kermit pisze: ↑21 mar 2020, 18:47Swiezak. Porównywanie przez Ciebie potencjału Niemiec i Polski w jakiejkolwiek dziedzinie można tylko jako słaby dowcip odebrac. Odstaw już ten dorabiany spirytus chłopie. A jak kupisz akcje i spółka padnie przez kryzys to się położę ze smiechu. Obecnie długoterminowo nie ma lepszej i pewniejszej inwestycji niż ropa. Chyba że ktoś liczy że spadnie do -10dolarow i szejkowie będą dopłacać po 10 baksow za baryłkę żeby tylko odebrać![]()
Przygotuj się na ruchy na poziomie 15-25 dolarów za baryłkę (nawet mogą potrzymać przez kilka dni na poziomie 15$)
Co nie zmienia faktu, że inwestycja w ropę jest bezpieczna., trzeba tylko umiejętnie siły rozłożyć.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Bądzmy dobrej myśliKermit pisze: ↑21 mar 2020, 19:05Bemowo napisałem wyraźnie DŁUGOTERMINOWO NIE MA LEPSZEJ INWESTYCJI. To dla mnie oznacza zbudowanie pozycji tak żeby można było dołożyć po 10$ gdyby tam ewentualnie zeszli i całość ma wytrzymać ruch do 0. Zwrot minimum 100% w przypadku powrotu do 40$. Bez znaczenia czy zejda do 15 czy kilka dni lub tygodni będą się tam bujac czy pójdą od razu w górę. To jest taki trejd na który czeka się latamiBemowo1 pisze: ↑21 mar 2020, 18:52Żaba, ja też na ropę poluję.Kermit pisze: ↑21 mar 2020, 18:47Swiezak. Porównywanie przez Ciebie potencjału Niemiec i Polski w jakiejkolwiek dziedzinie można tylko jako słaby dowcip odebrac. Odstaw już ten dorabiany spirytus chłopie. A jak kupisz akcje i spółka padnie przez kryzys to się położę ze smiechu. Obecnie długoterminowo nie ma lepszej i pewniejszej inwestycji niż ropa. Chyba że ktoś liczy że spadnie do -10dolarow i szejkowie będą dopłacać po 10 baksow za baryłkę żeby tylko odebrać![]()
Co nie zmienia faktu, że inwestycja w ropę jest bezpieczna., trzeba tylko umiejętnie siły rozłożyć.![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak tak......, to gramy dalej