Ale giełda zawsze wyprzedza wydarzenia o pół roku. Bedziesz miał szczyt epidemii, śmierć tysięcy ludzi a giełda bedzie zasuwać w góry jak rakieta i bedziesz się zastanawiać o co chodzi... A kreski trzeba śledzić, to masz racje.
DayTrading: Piątek 20.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 20.03.2020
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie zmarnuj tego kryzysu Świeżak.Świeżak44 pisze: ↑21 mar 2020, 17:52Mam plan , żeby zamienić lokaty bankowe na akcje. Zajrze do nich za 5 lat, więc nie ma obaw że dołka jakiegos nie wylapie. Za pięc lat chyba wirusa juz nie bedzie, Polska wstanie z kolan jeszcze raz a ja będę wreszcie bogaty.Mam plan. tararararara.. wykonam go sam tarararara
![]()
The only way is up
@Świeżak.. 3000 testów.. nie kłam..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

Świeżak, jesteś tak dowcipny, że bijesz na łeb wszystkie polskie kabarety, których nie byłem w stanie oglądać
Świeżak, a gdzie umocnienie złotówki?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Stąd pochodzi cytat
Solecka także podkreślała, że sytuacja zmienia się w lepszym kierunku. - Myślę, że to będzie nadrabiane, bo choćby wzrasta wydajność laboratoriów. Na początku robiliśmy po kilkadziesiąt testów dziennie, a teraz jest ich 3000. To nie szczyt marzeń, ale to dużo – podsumowywała dziennikarka.
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

Taaaaaaa???... a Rudobrody powiedział przedwczoraj że tylko 1500. Ile jest naprawdę?? Kto tutaj kłamie, ja, ty czy Rudobrody???
10tysięcy od początku epidemii a Niemcy ponad 200tys. https://zdrowie.wprost.pl/medycyna/chor ... irusa.html
PS. Nigdy nie wierz rudemu..

PS. Nigdy nie wierz rudemu..
UK ma zdolnośc robienia 25000 dziennie. Stan na wczoraj 66000 wykonanych testów..Świeżak44 pisze: ↑21 mar 2020, 18:30Taaaaaaa???... a Rudobrody powiedział przedwczoraj że tylko 1500. Ile jest naprawdę?? Kto tutaj kłamie, ja, ty czy Rudobrody???10tysięcy od początku epidemii a Niemcy ponad 200tys. https://zdrowie.wprost.pl/medycyna/chor ... irusa.html
Moze te 3000 to zdolnosc dzienna jest w takim razie
rzadowa strona aktualizowana raz dziennie
Przyjme btc
Przyjme btc

Tutaj informacja z dzisiaj ponad 2000 i 15tys od początku. https://zdrowie.wprost.pl/koronawirus/w ... wirus.html W każdym razie jesteśmy w d...e , bo Polska ma cos 37mln ludzi, którzy nie zawsze chcą się poddawać kwarantannie. Dziś jechałem pociągiem, mało ludzi, ale i tak ktos tam bezczelnie kaszlał w drugim przedziale. Oczywiście ja się nie zawaziłem, bo miałem sprzet na sobie..