W życiu bym nie pomyślał ze sie będę cieszył ze udalo mi sie zgrzewkę mleka kupic.. paranoja... dodam tylko, ze udalo sie to po znajomości z kierowniczka sklepu.. kurła cyrk normalnie..
Jedz do jukej mowili.. tam cywilizacja mowili..

https://invst.ly/q6bqs - takie porównanie. Złoto - świece- cena nie drgnęłą od początku roku. Przecież to inwestycja na trudne czasy. Teraz widziałbym up. Srebro - czerwona - rypnęło - to już nie tak jak złoto, tylko metal przemysłowy. Cena na minimach historycznych. Czy może w dół? Może. Ale wróżę up. Pallad - fiolet - miał ostatnio największy przelot. Katalizatory w przemyśle i samochodach. Ostatnio stosują platynę, gorsza ale tańsza. Producenci Rosja i RPA. Dla mnie down.
Kartonowe mleko ma ważność 12mcy? Jak by ci sie popsuła zgrzewka?krab29 pisze: ↑19 mar 2020, 18:14Co ty gadasz? Wczoraj byłem na zakupach. Se kupiłem 1 mleko 3,2% bo zgrzewka by mi się popsuła. Promocja byla na grapefruity to kupiłem parę kilo.
Wiesz, kiedyś nam mówili, że na zachodzie jest cywilizacja. Jaka to cywilizacja jak nie można zmieszać wody w kranie w umywalce! I nie jest to problem baterii tylko różnych ciśnień w instalacjach. Nie obraź się, ale do yntelygentnego narodu trafiłeś.
Ja też
E tam, inne! Tylko pozornie. Popyt i podaż się tak samo rysują na wykresach świecowych, więc nie ma "innych" instrumentów, tylko jest kwestia czy trader rozumie co pokazuje wykres, czy nie rozumie.