niżej nie bedzie?
DayTrading: Czwartek 19.03.2020
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 19.03.2020
A skąd mi to wiedzieć wielki mistrzu. Jak miałbym kulę jak co niektórzy to trzymałbym S na DAX do 8000 a oddalem na 11500 chyba i patrzyłem jak pociąg odjeżdża w siną dal
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

nikt nie wie i zaczarowane kule to daleko .... od trejdinguTony S. pisze: 19 mar 2020, 08:28A skąd mi to wiedzieć wielki mistrzu. Jak miałbym kulę jak co niektórzy to trzymałbym S na DAX do 8000 a oddalem na 11500 chyba i patrzyłem jak pociąg odjeżdża w siną dal
pytam norm,alnie bo napisałeś post o L a zamknałem przed chwilą esy
cbyba po to te forum MIstrzu
Jak cisneli Putina po najeździe na Krym zjechali do 26 $. Dzisiaj jesteśmy sporo poniżej. Dołek 20,50 z wczoraj i te poziomy 22 - 24 wydały mi się przyzwoitą ceną. Chiny uruchamiają ponownie fabryki więc ropa wydaje się być potrzebna. Jak wiemy rozgrywki mogą być różne. Mogą dalej dusić Putina, gang z Arabii może zwiększyć na maksa wydobycie, mogą skumulować kupujących i przewieźć Lki do piekła. Może za chwilę 15 $ będzie dobrą ceną do zakupów.
Nie wiem, nie znam się ...
Nie wiem, nie znam się ...
Otwarcie na FW20 nie takie złe. Zobaczymy jak się dzień zakończy.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Daleki jestem od analizowania AF a i samych danych makro
wiem ze dla pojedynczego usera jest to nie do ogarniecia a tym bardziej i pozycjonowanie
od poczatku tygodnia gram same selle bo tylko formacje kontynuacji świecowej i FE daja mi wyrazisty sygnał
widze bardzo głebokie dołki nawet wbrew logice wysuwanej tu przez "fundamentalistów"
a jak będzie to...., jest od tego SL i TP
żeby sie zabezpieczyć
Pozdrawiam
wiem ze dla pojedynczego usera jest to nie do ogarniecia a tym bardziej i pozycjonowanie
od poczatku tygodnia gram same selle bo tylko formacje kontynuacji świecowej i FE daja mi wyrazisty sygnał
widze bardzo głebokie dołki nawet wbrew logice wysuwanej tu przez "fundamentalistów"
a jak będzie to...., jest od tego SL i TP
Pozdrawiam
W dalszym ciągu pogrom na PLN. Źle to wygląda: EURPLN chyba leci tak jak w 02/2009 w okolice 5,00.
Natomiast WIG 20 ewidentnie do obserwacji.
Natomiast WIG 20 ewidentnie do obserwacji.
Widzisz Świeżak wpuścił w rynek trochę realnej gotówki / kwota z kilkoma zerami jak oznajmił wczoraj / i wszystko na WIG-u zaczyna się ruszać
No bo jak powiadają "Kto bogatemu zabroni".
Przeczytałem, że:
"Kluby piłkarskie też chcą pomocy od rządu. Piłkarze też mają swoje zobowiązania kredytowe, leasingowe, rodziny na utrzymaniach. Jest trudno."
Zapytałbym jednego z drugim: "A ile wydałeś na tatuaże i inne bzdury"
"Kluby piłkarskie też chcą pomocy od rządu. Piłkarze też mają swoje zobowiązania kredytowe, leasingowe, rodziny na utrzymaniach. Jest trudno."
Zapytałbym jednego z drugim: "A ile wydałeś na tatuaże i inne bzdury"