DayTrading: Czwartek 12.03.2020
Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2020
Świeżak... muszę Cię zmartwić - już nie jesteś najlepiej zabezpieczony w Polsce. W Krakowie bowiem pojawił się mocny rywal... Sorry

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2020, 15:05 przez Tony S., łącznie zmieniany 1 raz.
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Eee.... nie wydaje mnie sie zeby to było " już"

ps . A za namową Kraba zacząłem sie profilaktycznie dezynfekowac ciut wczesiej niż piątek

Ostatnio zmieniony 12 mar 2020, 15:08 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
A skąd wiesz, że to nie on?

@Doktorek - no dziękuję, że w końcu wziąłeś się do roboty. Machajmy obaj, a nie tylko ja

@Navik - ważna jest regularność w dezynfekcji. Tak trzymaj, to działa.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
sputnik chciał wylądować a tu mu lądowisko zapierniczyliszuler pisze: ↑12 mar 2020, 13:281,1180 ?
https://invst.ly/q3fq9
ale na tą chwilę, według moich czarów dalej S

miód malina
Złoto chodzi teraz razem z indeksami! Nie rozumiem tego.. . Wyraźnie je wyprzedają..
A dolar rośnie. Uciekają ze wszystkiego? Ze złota też?

Ostatnio zmieniony 12 mar 2020, 15:13 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Skąd wiesz, że koniec? To że sprzedają złoto nie znaczy, że od razu kupią akcje.

Ostatnio zmieniony 12 mar 2020, 15:15 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Kermit dawaj kreski takie kolumbijskiej najlepiej bo po tych ostatnich to jak po jakies tablecie ten edek biega
pozdruffki i czymajta sie ramy 

Krab.... od regularności sie ręce trzesą , trzeba zachować umiar !
ps. "umiar " - trudne słowo na litere " u" ,którego znaczenia nie potrafie znaleźć w encykolpedii ani w słowniku wyrazów obcych
...wtf

ps. "umiar " - trudne słowo na litere " u" ,którego znaczenia nie potrafie znaleźć w encykolpedii ani w słowniku wyrazów obcych

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...