DayTrading: Czwartek 12.03.2020
Re: DayTrading: Czwartek 12.03.2020
WTI, czy wystrzeli jednego dulara up?
Przetestowali linię trendu na S&P. Teraz w górę.
The only way is up
O kurla mowilem ze kabel minie stacje 1.27 z hukiem
Kermit looknij na kabla jak mozess i powiedz gdzie stacja dla drezyny 

Też mam S na złocie i srebrze. Złoto to bardziej bezpieczna przystań, ale srebro to teraz metal przemysłowy.
Na si mało co mi nie wszedł TP. Zmieniłem coś na około 15

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Wstrzymali, wstrzymali i rośnie! Może to jest jednak metoda. Wstrzymaywać , aż zacznie rosnąć.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Trend wzrostowy na S&P się obronił. Wciąż mamy hossę chciałbym powiedzieć (mimo zejścia poniżej tych bzdurnych, zwyczajowych 20%)
The only way is up
szuler pisze: ↑12 mar 2020, 15:00ja to złotko to raczej potrzymam

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.