Rejs.
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Re: Rejs.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
peso - https://invst.ly/q3ent - na szczytach z wyborów. Dobra cena, ale na tę chwilę za nerwowo. Obserwuję i czekam. Ale myślę o romansie.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
BTC - jak nie zniwelują mocy dzisiejszej D1, 3400 i test TL bardzo prawdopodobny.
Na ETH jeśli złamią 114... 67/60 będzie technicznie OK.
Na razie stuk w starą TL z kanału.
G/U - wirus(?) zrobił robotę, na D1 V, zasięg minimalny 1.243x
Wychodzi na to, że poprzednia spadkowa V na E/G będzie jednak zanegowana. Na teraz, nie wierzę w mocniejsze spadki na E/U, niż na G/U.
@Qduaty - stawiaj beczkę rumu dla załogi, migusiem

Na ETH jeśli złamią 114... 67/60 będzie technicznie OK.
G/U - wirus(?) zrobił robotę, na D1 V, zasięg minimalny 1.243x
Wychodzi na to, że poprzednia spadkowa V na E/G będzie jednak zanegowana. Na teraz, nie wierzę w mocniejsze spadki na E/U, niż na G/U.
@Qduaty - stawiaj beczkę rumu dla załogi, migusiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Tolmon_Nika
- Maniak

hmmm... okolice 80 +/- 10 możliwecajto pisze: 12 mar 2020, 12:23 Na ETH jeśli złamią 114... 67/60 będzie technicznie OK.
przyszły tydzień pokaże czy 120....130 wytrzyma
i Indexy
https://markets.businessinsider.com/
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Technicznie wygląda to na formację opisaną przez Scootera: "hajpa, hajpa"krab29 pisze: 12 mar 2020, 12:21 peso - https://invst.ly/q3ent - na szczytach z wyborów. Dobra cena, ale na tę chwilę za nerwowo. Obserwuję i czekam. Ale myślę o romansie.
Historyczny top poprawiony pionową laga bez większych PB.
Nie wiem, czy są fundamenty przemawiające za dalszym osłabieniem Peso, jeśli ich brak, to technicznie powinien nastąpić odwrót. Zrealizowany pełny zasięg trójkąta, wybite opory... IMO na H1/H4 dadzą cynk.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Widzisz Cajto, normalnie bym brał jak ocet w prlu. Ale. Idzie weekend i jeszcze myślę, że nie koniec paniki. Pewnie w przyszłym dalej w górę i wtedy coś około środka tygodnia zacznie się eskować na taki Long Long Term - pod swapy. Tak grubiej niż w demonie.
Dziękuję za pomoc, 3maj się i powodzenia.
Dziękuję za pomoc, 3maj się i powodzenia.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Wtrącę się z prywatą
VIXa za chwilę zrolują (niebawem dziś w sensie).
Rolowanie gigantyczne, +975 punktów
Jak żyć?!
Rolowanie gigantyczne, +975 punktów
Jak żyć?!
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
KrótkoAnomalia pisze: 12 mar 2020, 20:41 Wtrącę się z prywatą![]()
Rolowanie gigantyczne, +975 punktów![]()
Jak żyć?!