Gdzie nie gdzie półki świecą pustkami, ale najważniejsze dziś sprzed kilku godzin:
https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-p ... ie-4344016
Z wiadomosciami jestem na bieżąco ale onenie oddaja co sie dzieje na ulicachcajto pisze: ↑11 mar 2020, 15:26Na ulicy widać wiosnę![]()
Gdzie nie gdzie półki świecą pustkami, ale najważniejsze dziś sprzed kilku godzin:
https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-p ... ie-4344016
Pisałem ci kiedyś, że twoje poczucie humoru jest na poziomie T1000.ninjaproject pisze: ↑11 mar 2020, 16:17@cajto
Jeżeli uważasz, że masz prawo więzić zwierzęta, to wiesz, weterynarka zapodała zalecenie "wykastrować".
Zastosuj to do siebie, może?
Przez człowieka codziennie znika z powierzchni ziemi jakiś gatunek zwierząt.
I ty śmiesz twierdzić, że człowiek jest mądrzejszy... ???
Zasadniczo, w sprawach tego rodzaju nie mam poczucia humoru...cajto pisze: ↑11 mar 2020, 16:36Pisałem ci kiedyś, że twoje poczucie humoru jest na poziomie T1000.ninjaproject pisze: ↑11 mar 2020, 16:17@cajto
Jeżeli uważasz, że masz prawo więzić zwierzęta, to wiesz, weterynarka zapodała zalecenie "wykastrować".
Zastosuj to do siebie, może?
Przez człowieka codziennie znika z powierzchni ziemi jakiś gatunek zwierząt.
I ty śmiesz twierdzić, że człowiek jest mądrzejszy... ???
Masz rację, jakby moje koty były takie jak ty... chyba bym się obwiesił, a je dał na pasztet i kapcie![]()
Tak Darku, ale nie mogę tego teraz znaleźć. Kiedyś czytałem i utkwiło mi to w pamięci. W naszym wszechświecie powstaje 1 proton w 1m3 kosmosu raz na 1mld lat. Nie proton i antyproton, tylko sam proton. Chyba nie jest to energia próżni, coś innego to było. 3maj się i powodzenia.ninjaproject pisze: ↑11 mar 2020, 10:41@cajto
Co to jest "materia nieożywiona"?
W jaki sposób, w ogóle, tworzy się życie?
Dlaczego w swojej dyskusji zmienia Pan punkt wyjściowy, czyli de facto, zmienia Pan temat w taki sposób, żeby
przełożyć "rację" na swoją stronę? Takiego rozmówcę nazywamy "krętaczem", lub nieuczciwym interlokutorem.
Twierdziłeś Pan, że naukowcy nie potrafią styworzyć życia, a fakty dowodzą, że potrafią.
I w tym momencie, zmieniłeś Pan przełożenie, i piszesz Pan o czymś zupełnie innym.
Czy w ogóle można stworzyć cokolwiek z niczego?
Gawiedź, włoskim wzorem wykupiła makaron.