to zależy czy przy rozbujanym rynku będą tworzyli trendy
DayTrading: Wtorek 25.02.2020
Re: DayTrading: Wtorek 25.02.2020
co to za kasa jest na wigu skoro złotówka w miarę stabilna?
Wiecie, tak na wti pojawił mi się sygnał na S. Statystycznie trwa to kilka/kilkanaście świec minimum na h1. Może teraz zagranie L to trochę ryzykowne.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
dzieki za info - laduj S

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
na edku jeszcze taka zaleznosc
Kolejna h4 i zamkniecie dnia pokaze czy jest reakcja podazy w okolicach 1.0890.
https://www.tradingview.com/x/qjxqoaea/

https://www.tradingview.com/x/qjxqoaea/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie, bo na H4 już od 10 świczek mam S. Za miękkkiego mam na tę chwilę. Dla mnie zamuliło trochę na h1, ale dalej obowiązuje S. Ale zastrzegam. Ja nigdy nie wiedzę szczytów/dołków. "Dołanczam" się jak leci.
Dużo mi brakuje do ciebie. 3maj się.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
dobra - podpowiem...zerknij o ktorej wczoraj ropa po calym dniu spadkow ruszyła.... i nie dziekuj

a tak poważniej to jesteśmy na dolnej bandzie flagi i zamkniecie dnia bedzie IMo najistotniejsze. Jak wybronia to dalej L w grze, jak nie wybronia to SL i szukanie kolejnego setupu bez zbednych filozofii
dobra - https://invst.ly/pymym - zaznaczłem co możesz mieć na myśli. Ale teraz tego jeszcze nie ma. A tak poważniej to, nie mam przekonania do L. A na S za nisko. Ale, żeby ci się udało, żeby się udało.Kermit pisze: ↑25 lut 2020, 19:04dobra - podpowiem...zerknij o ktorej wczoraj ropa po calym dniu spadkow ruszyła.... i nie dziekuj![]()
a tak poważniej to jesteśmy na dolnej bandzie flagi i zamkniecie dnia bedzie IMo najistotniejsze. Jak wybronia to dalej L w grze, jak nie wybronia to SL i szukanie kolejnego setupu bez zbednych filozofii