doktorek pisze: 25 lut 2020, 12:40
Krab moze pomocy lekarskiej potrzebujesz na tym tez sie znam ---=
Wiem, że się znasz, ale ja nie potrzebuję pomocy wenerologa Jakbyś był psychiatrą to co innego
Doktorek dziękuję, że wysiadłeś i smacznego kawioru.
NIE ROZUMIEM---drezyna jedzie narazie powoli ciagle mam SSSSS teraz 1 lota1,0868
Jak czytałem był na 1,0840. Teraz ciut wyżej. Nie wiem czy oglądałeś Orzeł czy reszka, jak Radzikowski i Abus zamówili po 6 porcji żarcia w Dubrowniku. Także zamów tyle porcji kawioru i będziemy niedługo na 1,11 Naprawdę chce ci się tyle tą drezyną machać
Uciekam do roboty.
3majcie się.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Z ropą poczekał bym na dzisiejsze API i jutrzejsze DoE .. to bardzo ważne dane , pierwsze które będą uwzględniać styczniowy zastój w chinach ... będzie ciekawie..
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
TsunamiPL pisze: 25 lut 2020, 18:07
Eur/usd tylko L
no nie wiem nie wiem...od 1.0890 zaczyna sie 35 pipsowa strefa podaży. Mozliwe zakończenie tam fali A i cofniecie ponownie na ubiegłotygodniowe dno na fali B korekty
Ostatnio zmieniony 25 lut 2020, 18:47 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora