DayTrading: Środa 05.02.2020
Re: DayTrading: Środa 05.02.2020
Tesla daje czadu, widać że ciąży na Nasdaqu
jak zdaze to wskocze -- narazie obserwacja juz raz przy tych poziomach wchodzilem w LLLL

Zobaczymy . Ja licze na wybicie szczytu i nowe topy . Z D1 zasięgi wychodzą mi dość spore 3396 i 3524, ale czy w tym ruchu

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Na swoim rysunku masz dywergencje negatywną. A to zapowiada zmianę trendu.
Moim zdaniem RSI jest za nisko przy takim wzroscie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
S&P .
Na D1 świeca z dnia 08.01 jest przeze mnie traktowana jako sygnał do wzrostów. Zrobiliśmy korektę do pivota tejże świecy i teraz jedziemy dalej w górę ihmo . Poziom 3300 traktuje jako wsparcie, wróciliśmy powyżej LT ( czarna kreska ) która to przebiega w okolicy 3300 właśnie, wiec jak puści 3300 to będę uciekał z L .
S nie odważę się brać bo to „pod prąd” wg mnie . Oczywiście jakieś cofnięcie może być np do 3300. Ale dopóki 3300 nie połamią to będę szukał L .
A te L-ki które mam z samego dołu będę chciał potrzymać do poziomu 3396 (lub wyżej )bo taki zasieg wychodzi mi na D1 .
A jak długo wytrzymam ( i czy wytrzymam ) w trejdzie to juz sie zobaczy
Na D1 świeca z dnia 08.01 jest przeze mnie traktowana jako sygnał do wzrostów. Zrobiliśmy korektę do pivota tejże świecy i teraz jedziemy dalej w górę ihmo . Poziom 3300 traktuje jako wsparcie, wróciliśmy powyżej LT ( czarna kreska ) która to przebiega w okolicy 3300 właśnie, wiec jak puści 3300 to będę uciekał z L .
S nie odważę się brać bo to „pod prąd” wg mnie . Oczywiście jakieś cofnięcie może być np do 3300. Ale dopóki 3300 nie połamią to będę szukał L .
A te L-ki które mam z samego dołu będę chciał potrzymać do poziomu 3396 (lub wyżej )bo taki zasieg wychodzi mi na D1 .
A jak długo wytrzymam ( i czy wytrzymam ) w trejdzie to juz sie zobaczy

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wrzuciłem na woodie wygląda okey na wszystkich TF-ach ale dywergencje sąnavik pisze: ↑05 lut 2020, 20:42S&P .
A jak długo wytrzymam ( i czy wytrzymam ) w trejdzie to juz sie zobaczy![]()
Zycze powodzenia !
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Niesamowicie jadą na DAX. Świeczka tygodniowa daje do myślenia, jedna z większych od 2 lat, a mamy dopiero środę. Tak się zastanawiam skąd tyle paliwa do wzrostów? Ani koniec miesiąca, ani kwartału, roku. WTF? Ktoś wie?
P.S. przepraszam, od 3 lat
P.S. przepraszam, od 3 lat
PiS forever
Zawsze, to karma wraca, a czy oni ? Tego nie wie nikt, chyba że byliby karmą, to wtedy wszystko byłoby jasne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciekawa sprawa wszyscy już odtrąbili sukces z wirusem a ilość wykryć z dnia na dzień przyspiesza i ilość zgonów. Lek będzie za kilka miesięcy a tu hossa że hoho na indeksach. Coś tu mi nie pasuje lekkie S na DAX, jutro mocniej będę atakować S na DAX.
Widzieliście tą Tesle. Trader21 powiedział, że Shotruje Tesle od 300$.. To co ja mam się przejmować, czy mi L na złocie wytrzyma???. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.