Wiesz, że to nie oznacza że trzyma eSke od 300usd?
Powiedział też że juz 7dmy raz próbuje;)
Wiesz, że to nie oznacza że trzyma eSke od 300usd?
Ja wczoraj z ładną dniówką podjechałem na DAX ale jak się dzisiaj okazuje to była tylko połowa wzrostu. Pozamykałem wczoraj. Patrzyłem w stronę tej luki ale to wydawało się nierealne do realizacji przez rynek. Włoski ITA40 dzisiaj pokonał ostatnie i tak historyczne maxy. Nie wiem kto to pompuje, bo o ile niemiecka gospodarka wydaje się być stabilna to włoska od greckiej czy hiszpańskiej wiele nie odbiega potencjałem. W efekt "Ronaldo" w tym przypadku nie wierzę. Kto zagrał i wytrzymał do zamknięcia luki jak głosiłeś to Mistrz.
Tony S. pisze: ↑05 lut 2020, 22:40Ja wczoraj z ładną dniówką podjechałem na DAX ale jak się dzisiaj okazuje to była tylko połowa wzrostu. Pozamykałem wczoraj. Patrzyłem w stronę tej luki ale to wydawało się nierealne do realizacji przez rynek. Włoski ITA40 dzisiaj pokonał ostatnie i tak historyczne maxy. Nie wiem kto to pompuje, bo o ile niemiecka gospodarka wydaje się być stabilna to włoska od greckiej czy hiszpańskiej wiele nie odbiega potencjałem. W efekt "Ronaldo" w tym przypadku nie wierzę. Kto zagrał i wytrzymał do zamknięcia luki jak głosiłeś to Mistrz.
![]()
jak bedea tak powoli robic nowe szczyty na indexach to wcale sie bym nie zdziwil gdyby wywalili nawet nowe denko na edku i to by byly jajca jak w berecie juz pomijam ze niejeden by mial wtedy straty bo tu cicho sza ale lki mysle ze nie jeden ma tylko nic nie pisze