Co do Edka to nie było Cię wtedy ale ciągle mam dwa takie wykresiki z tamtego roku. Uważam je za najważniejsze kiedykolwiek zrobione przez człowieka

Jak coś, kwadraty są równe, po prostu nie wiem jak dublować je na Stooqu tak jak w MT4.

Co do Edka to nie było Cię wtedy ale ciągle mam dwa takie wykresiki z tamtego roku. Uważam je za najważniejsze kiedykolwiek zrobione przez człowieka
Spuśc to zloto w dół bo mi srebro ciagniesz ze soba do gory
tu graja tylko na wtiNieśmiertelny Trader pisze: ↑23 sty 2020, 14:11No spoko, ważne jest zakończenie dzisiejszej dziennej bo jak nie wróci na wczesniej wspomniany poziom to kolejny na Brencie 59.40. Generalnie zaczęła się strefa popytowa ale ja zawsze czekam na potwierdzenie.
Szkoda zdrowia.
Alt+przeciągnij aby skopiowaćNieśmiertelny Trader pisze: ↑23 sty 2020, 14:12
Jak coś, kwadraty są równe, po prostu nie wiem jak dublować je na Stooqu tak jak w MT4.![]()
Pokazałem Ci dla przykładu FIBO CYRCLETomasz196407 pisze: ↑23 sty 2020, 13:54Ogólnie sens komentatorski ma pytanie kolegi Cugana i do tego ciągle nawiązuje w postach o opinie w temacie!XAB pisze: ↑23 sty 2020, 13:31FAJNIE o tym edku
Rozwazacie po koleji i udawadniacie ze jest sygnal na wzrost na eur/dol
ale mysle ze to kazdy z nas na swoj sposob widzi
choc z krotkiej M CZASOWKI JA MAM KIERUNEK NA W DOL
ale tu gadka od rana leci o sygnale 1,5????????/// na edku i to neguję nie tylko ja ale nawet
szef blondyn
czy ktos to wreszcie widzi
1,5000000000000000000000000000000 eur/dol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to o to pytam chocby ja jaki to sygnal i kiedy
a wy tu zawracaci mi d,,, ze jest sygnal na wzrost na edku![]()
natomiast co innego bedzie z sygnałem u kazdego ,
mnie wczoraj w tym wszystkim dziwi tylko jedno co z kilkoma tu rozmawiałem też
Czemu akurat 1,18![]()
pojecia nie mam
ale włosów nie rwe
No wiem wiem ale w sumie podobnie śmiga. Wolę bardziej zmienne pary bo jest na nich mniej przekłamania, wykres dzięki temu jest wyraźniejszy.XAB pisze: ↑23 sty 2020, 14:18tu graja tylko na wtiNieśmiertelny Trader pisze: ↑23 sty 2020, 14:11No spoko, ważne jest zakończenie dzisiejszej dziennej bo jak nie wróci na wczesniej wspomniany poziom to kolejny na Brencie 59.40. Generalnie zaczęła się strefa popytowa ale ja zawsze czekam na potwierdzenie.
to tez ci rano napisalem![]()