Tomasz ten trejd który sobie wymysliłem na poniedziałek na gj to oczywiscie w zaleznosci jakie bedzie otwarcie . No i to h1 czyli DT .
Ja to proste krechy lubie najbardziej no i obserwowac co sie na nich dzieje. Potem podejmowac decyzje . Z W1 to tak sobie wodze fantazji pusciłem i nawet orgra wyrysowałem którego tam nie ma jeszcze
najawżniejsze dla mnie poziomy z D1 to te żólte krechy i tam sie bedzie działo najwiecej czyli okolice 139,50 i jak to pusci to dopiero okolice 136,50 ...ihmo .
Ale zeby nie popadac w czarnowidztwo to mysle ze poziom 139,50 ( okolice ) to bedzie chyba dosc dobre miejsce do odbicia ( mniejszego lub wiekszego )
edit . jak pusci 136,50 i dolna niebieska krecha to nie wiem co dalej , bo trzebaby patrzec na swieczki MN a moja wyobraznia tak daleko nie siega

edit 2: z D1 to biała krecha i żólty poziom jest dla mnie ważny . Zobaczymy co tam beda robić

edit 3: jak takiego orgra wyrysują na weekly jak ja go namalowałem to zmienie mój nik na " wróżbita Maciej "

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...