[...]
W sumie to chyba dla Kermita miłe, że taki jesteś taki zafrapowany książką o nim
PS. Bociany się pewnie teraz wściekną. Zaraz się zacznie
A ktora to?
do tego stopnia przesiąkł lizusolandią że napis zaba juz mu sie kojarzy z miszczem
Ooo kur.. de..
Hahahahaha
To książeczka mojego syna jest.. ale.. jak kolega sobie życzy to moge pod wskazany adres podesłać - nawet nie pobiorę w tej sytuacji żadnej opłaty hahahahaha
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
do tego stopnia przesiąkł lizusolandią że napis zaba juz mu sie kojarzy z miszczem
Ooo kur.. de..
Hahahahaha
To książeczka mojego syna jest.. ale.. jak kolega sobie życzy to moge pod wskazany adres podesłać - nawet nie pobiorę w tej sytuacji żadnej opłaty hahahahaha
Koncze day trading czytac, bo mialem wersje cyfrowa. A potem chyba AT zaczne
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyznam szczerze, że odpowiednia książeczka w odpowiednie ręce
I jak wrażenia?
Jedna z książek to chyba była jako dodatek/podarunek przy otwarciu konta w XTB. "Sekrety Tradingu". Chociaż nie jestem pewny do końca. Ja akurat dostałem inne pozycje.
Mam gdzieś (juz nie pamietam gdzie) e-book "Haki Rossa" czy jakoś tak
I jak wrażenia?
Jedna z książek to chyba była jako dodatek/podarunek przy otwarciu konta w XTB. "Sekrety Tradingu". Chociaż nie jestem pewny do końca. Ja akurat dostałem inne pozycje.
Mam gdzieś (juz nie pamietam gdzie) e-book "Haki Rossa" czy jakoś tak
[...]
W sumie to chyba dla Kermita miłe, że taki jesteś taki zafrapowany książką o nim
PS. Bociany się pewnie teraz wściekną. Zaraz się zacznie
A ktora to?
No ta na łóżku którą sobie zamówiłeś na mikołaja. No przecież jest na zdjęciu
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Przyznam szczerze, że odpowiednia książeczka w odpowiednie ręce
No nie mów, że nie śmiesznie wyszło Tak myślałem CBlondyn, że cię ruszy. Więcej luzu. Jedziesz w jakimś pociągu na edim?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!