DayTrading: Piątek 03.01.2020
Re: DayTrading: Piątek 03.01.2020
Kontynuacja edi S, kabell S, rzeźnik S. Ryszard jak czytasz wracaj. Ktoś od rzeźnika potrzebny.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
ja nie biore L na oporze dziennym choćby Trumpa zamordowali. Jeśli przebija to mówi się trudno, pozycja idzie w SL i tyle i szukam innej. Ale wzięcie tutaj L w przypadku obrony oporu powoduje ze zostajesz z pozycja w najgorszym możliwym punkcie. SL rynkowy dla L z tego miejsca jest na 60,50$. Każdy inny SL jest życzeniowy na tym TF który pokazałem IMOkrab29 pisze: ↑03 sty 2020, 11:37
Kermit wydaje mi się, że po zamordowaniu przez usrael bohatera wojny obronnej to kreski dzisiaj nie będą działały i strzałki pójdą w cholerę. Irańczycy muszą na to odpowiedzieć. To tak jak u nas może nie Piłsudski, ale Haller na pewno. Ja już w ropie up. Biżuteria do zastanowienia, ale też widzę up. Przynajmniej na parę dni z klejnotami.
Tak wyszło i nic nie poradzimy.![]()
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
PEPSIAK
zyjesz bo widze krna ze kupie ten twoj gaz po tej 2 ce
jest 2,09 teraz ale by byly jajca
choc na twoim depo hmmm strata juz ostra chyba
gra ktos usranca amerykanca sp
zyjesz bo widze krna ze kupie ten twoj gaz po tej 2 ce
jest 2,09 teraz ale by byly jajca
choc na twoim depo hmmm strata juz ostra chyba
gra ktos usranca amerykanca sp

Ostatnio zmieniony 03 sty 2020, 11:55 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dzięki za pomoc, rano miałem wypad na miasto. Niedługo krótki na osiedle, więc w miarę jestem przy kompie i pilnuję. Jakbyś zauważył na ropie, że idzie down to pisz. Podziękuję za konstruktywną uwagę. Ropa, złoto, srebro - u mnie na tę chwilę up. No idzisiaj piątunio.Kermit pisze: ↑03 sty 2020, 11:49ja nie biore L na oporze dziennym choćby Trumpa zamordowali. Jeśli przebija to mówi się trudno, pozycja idzie w SL i tyle i szukam innej. Ale wzięcie tutaj L w przypadku obrony oporu powoduje ze zostajesz z pozycja w najgorszym możliwym punkcie. SL rynkowy dla L z tego miejsca jest na 60,50$. Każdy inny SL jest życzeniowy na tym TF który pokazałem IMOkrab29 pisze: ↑03 sty 2020, 11:37
Kermit wydaje mi się, że po zamordowaniu przez usrael bohatera wojny obronnej to kreski dzisiaj nie będą działały i strzałki pójdą w cholerę. Irańczycy muszą na to odpowiedzieć. To tak jak u nas może nie Piłsudski, ale Haller na pewno. Ja już w ropie up. Biżuteria do zastanowienia, ale też widzę up. Przynajmniej na parę dni z klejnotami.
Tak wyszło i nic nie poradzimy.![]()
3majcie się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Pepsiak zbiera na nowe konto, po tym jak musiał się Kermitowi wypłacić.

on przecie byk to cienko moze byc fakt
sp trzymam na gl tez mam ski
Sprzedaj USA 500 2020-01-02 09:51 682,84 zł 1,10% ilosc5kontraktów
Zys. / str. netto682,84 zł
Zyski i straty684,21 Depozyt ob.1 540,58 zł Depozyt pocz.3 081,15 zł
sp trzymam na gl tez mam ski
Sprzedaj USA 500 2020-01-02 09:51 682,84 zł 1,10% ilosc5kontraktów
Zys. / str. netto682,84 zł
Zyski i straty684,21 Depozyt ob.1 540,58 zł Depozyt pocz.3 081,15 zł
ŻYJĘ , ale mało czytam forum
ja już wbijam na gazowy bankiet

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
peps
czyli dopakowujesz jak cie znam

teraz S
https://invst.ly/pc-uv