ja po prostu mam dobre zalozenie a ty tego nie zauwazasz a tylko glowkujesz zwlaszcza gdy rynek w srodku
napisalem ze bede gral daxa na duze spadki i tego sie trzymam i pisalem o styczniu ze czesto sa spadki na gieldach itp itd
DayTrading: Piątek 03.01.2020
Re: DayTrading: Piątek 03.01.2020
Ostatnio zmieniony 03 sty 2020, 10:49 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ja nie bardzo wiem, co masz do zarzucenia Tomaszowi. Przeciez pisze prawde. Każda ksiązka o AT wyraźnie o tym mówi. Graj z trendem. To nie jest jakaś wiedza tajemna ale powszechnie znane zagadnienie

I potwierdzam, że gra przeciw mocnemu trendowi to g..... warte

Owszem, nawet grając przeciw jest szasna na zyski ale szanse sa jednak mniejsze. Szczególnie na duży TP.
Udanych tradów życze
to poprosze fachowcow od trendu jaki mamy trend na edku
niech wiem bo ksiazek nie czytam jaki tam trend zaznaczam piszemy tu o DT PRZEWAZNIE
BO wg mnie skoro na okraglo pierniczycie o tym trendzie to prosze okreslac fachowo z tych ksiazkowych wersji jaki trend macie na mysli a nie pisac tu glupot
niech wiem bo ksiazek nie czytam jaki tam trend zaznaczam piszemy tu o DT PRZEWAZNIE
BO wg mnie skoro na okraglo pierniczycie o tym trendzie to prosze okreslac fachowo z tych ksiazkowych wersji jaki trend macie na mysli a nie pisac tu glupot
Ostatnio zmieniony 03 sty 2020, 10:56 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Wszystkiego Dobrego Jasiujasiu86 pisze: ↑03 sty 2020, 10:26Tomasz proszę Cię, nie zachowuj się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i miał wyłączność na jedyną i najsłuszniejszą prawdęTomasz196407 pisze: ↑03 sty 2020, 10:11Sam sobie odpowiedziałeś ....
wczoraj tez dawałes sie wciągać w dyskusje zbedną
gra przeciw trendowi jest g.... przez duze G
a tu jeszcze ci udowadniali że czarne to białe![]()
i dziel na trzy to lepsze stratyto że ktoś gra inaczej niż Ty, to nie znaczy że sobie nie radzi i zalicza same straty
![]()
a po to chyba to forum jest, żeby dyskutować, przecież nikt tu na siłę nikogo nie namawia do swoich 'racji'więcej luzu życzę
![]()
PS. właśnie po 1547.50 wskoczyła S-ka z sell limita. pozdrowionka i powodzenia wszystkim![]()
i nie mierz innych swoja miarą ,
a forum ? , moge Ci kilkanaście linków podac w których wręcz bebnie o tym zeby pisac i to kazdy bez wyjątku
Racja nie jest po stronie nie grającego z trendem i o tym wie kazdy Ty chyba tez a skrytykowac moge i musze
chcesz dyskusji rzeczowej merytorycznej Prosze bardzo
Nie to to pisz dalej a ja i tak swoje wstawie

Świeżak gratuluję. Świeżak - Reszta świata 1:0. Jedyny tak twardo broniłeś biżuterii.
Na tej pozycji mam -80pln. Mam też inne, ale mało. Natomiast umoczyłem na ropie 700pln. Ogólnie miesiąc się zaczął od odrabiania.

Ale konta mi nie wywali

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Kangur zgaszony na obecna chwile. Wprawdzie nie na takim zysku jak chcialbym ale powiedzmy ze moze byc. Narazie podobnie jak na edku z boku i licze na odnowienie pozycji S wyzej w przyszlym tygodniu. Złoto wylaczyłem w nocy jednak kilka chwil po wejsciu i ustawilem oczekujaca na 1550 i kolejna oczekujaca na 1570. Na obu pozycjach SL 1585, TP na obu 1515
WTI bez zmian choc mysle czy SL nie przestawic na 66$ zeby obronic sie w przypadku wyjscia chwilowego ponad opor i powrotu
WTI bez zmian choc mysle czy SL nie przestawic na 66$ zeby obronic sie w przypadku wyjscia chwilowego ponad opor i powrotu
Ropa pewnie o 17 coś się bujnie. Na razie wpadłem jak w asfalt.Kermit pisze: ↑03 sty 2020, 11:00Kangur zgaszony na obecna chwile. Wprawdzie nie na takim zysku jak chcialbym ale powiedzmy ze moze byc. Narazie podobnie jak na edku z boku i licze na odnowienie pozycji S wyzej w przyszlym tygodniu. Złoto wylaczyłem w nocy jednak kilka chwil po wejsciu i ustawilem oczekujaca na 1550 i kolejna oczekujaca na 1570. Na obu pozycjach SL 1585, TP na obu 1515

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
EDEK
klasyka technika at i linie trendow
to wykres dzienny pany
https://iv.pl/image/GrqxhzY
ze wskazaniem na blondiego bo on lubi orgry

klasyka technika at i linie trendow
to wykres dzienny pany
https://iv.pl/image/GrqxhzY
ze wskazaniem na blondiego bo on lubi orgry

Kermit wydaje mi się, że po zamordowaniu przez usrael bohatera wojny obronnej to kreski dzisiaj nie będą działały i strzałki pójdą w cholerę. Irańczycy muszą na to odpowiedzieć. To tak jak u nas może nie Piłsudski, ale Haller na pewno. Ja już w ropie up. Biżuteria do zastanowienia, ale też widzę up. Przynajmniej na parę dni z klejnotami.Kermit pisze: ↑03 sty 2020, 11:29
WTI dzienny
https://www.tradingview.com/x/saoZtTNJ/
https://www.tradingview.com/x/ar3AtWW3/
Tak wyszło i nic nie poradzimy.