DayTrading: Piątek 13.12.2019
Re: DayTrading: Piątek 13.12.2019
Tomek. Napisalem zebys wrzucil cos wiecej. Nie chcesz to wystarczylo odpisac nie wrzucam i tyle. Po temacie. Ale Ty piszesz o jakichs straszeniach z wielkimi pretensjami o to co napisalem wiec ironicznie Cie przeprosilem jakbym jakas zbrodnie popelnil. Nie zalapales. Trudno. Nie mialem, nie mam i nigdy nie bede mial Cie za co przepraszac bo nigdy cie nie obrazilem, nie ublizylem i nie wyzwalem. A ze strzeliles kiedys focha z doopy jak baba i trzyma Cie juz z rok to tez swiadczy o tym jakim czlowiekiem jestes. Ale to juz nie moja sprawa.
edit: offtop::: Tyle na dzis. Koniec tygodnia poza forum bo meczy mnie biadolenie gawiedzi i wylewanie przez ludzi smutasów na forum po porazkach forexowych, a nie jestem ani gimnazjalista zeby byle demo grajek z wirtualnymi transakcjami i urojonymi hossami po mnie jezdzil ani psychologiem zeby pomoc komus z samym soba
edit: offtop::: Tyle na dzis. Koniec tygodnia poza forum bo meczy mnie biadolenie gawiedzi i wylewanie przez ludzi smutasów na forum po porazkach forexowych, a nie jestem ani gimnazjalista zeby byle demo grajek z wirtualnymi transakcjami i urojonymi hossami po mnie jezdzil ani psychologiem zeby pomoc komus z samym soba
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tomasz196407 pisze: ↑13 gru 2019, 17:50
Jakiego użył słowa Pan Kermit![]()
tak sie zastanawiam zaraz sobie przypomne
cos o smierci ? kermit
juz sluze pomoca. Bylo to stwierdzenie "nie karm trolla to zdechnie" skierowane do kogos na temat jedruli i karmienia go postami odpisujac na jego zaczepki swego czasu. Naprawde do tej pory sadzisz ze to bylo o śmierci? W Mikolaja tez wierzysz? Znajdz w internecie co znaczy nie karmic trolla to zdechnie bo ja za powazny jestem zeby takie rzeczy wyjasniac doroslemu oczytanemu gosciowi
Nie no - spadam bo bede musial ja na leki przejsc od tego forum
Ostatnio zmieniony 13 gru 2019, 18:05 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wytłuszczone w kontekście ostatnich wątków DT brzmi doprawdy wybornieKermit pisze: ↑13 gru 2019, 18:00Tomek. Napisalem zebys wrzucil cos wiecej. Nie chcesz to wystarczylo odpisac nie wrzucam i tyle. Po temacie. Ale Ty piszesz o jakichs straszeniach z wielkimi pretensjami o to co napisalem wiec ironicznie Cie przeprosilem jakbym jakas zbrodnie popelnil. Nie zalapales. Trudno. Nie mialem, nie mam i nigdy nie bede mial Cie za co przepraszac bo nigdy cie nie obrazilem, nie ublizylem i nie wyzwalem. A ze strzeliles kiedys focha z doopy jak baba i trzyma Cie juz z rok to tez swiadczy o tym jakim czlowiekiem jestes. Ale to juz nie moja sprawa.

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
jedziemy ...." na 3200"
nie beda mnie pieprzone hamburgery w ch... robić

nie beda mnie pieprzone hamburgery w ch... robić

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
1. Ten demo grajek jedzie Cię jak leszcza. Ten demo grajek wygrał konkurs giełdowy dla studentów Parkietu w którym brało udział 5200 studentów z całej Polski wiele lat temu. Ten Demo grajek był w Trader of the month gdy istniała Armada. Ten Demo grajek pokazywał wpłaty i wypłaty publicznie, prowadził myfxbooka i ciągle pokazuje swoje zagrania a Ty nigdy ani razu, nigdy, nigdy nigdy nie widziałem ani jednego Twojego wejścia. Ten Demo grajek w ciągu ostatnich 4 miechów zarobił na nowego Forda Focusa. Ten Demo grajek pracował kiedyś jako profesjonalny trader w OSTC.Kermit pisze: ↑13 gru 2019, 18:00Tomek. Napisalem zebys wrzucil cos wiecej. Nie chcesz to wystarczylo odpisac nie wrzucam i tyle. Po temacie. Ale Ty piszesz o jakichs straszeniach z wielkimi pretensjami o to co napisalem wiec ironicznie Cie przeprosilem jakbym jakas zbrodnie popelnil. Nie zalapales. Trudno. Nie mialem, nie mam i nigdy nie bede mial Cie za co przepraszac bo nigdy cie nie obrazilem, nie ublizylem i nie wyzwalem. A ze strzeliles kiedys focha z doopy jak baba i trzyma Cie juz z rok to tez swiadczy o tym jakim czlowiekiem jestes. Ale to juz nie moja sprawa.
Ja na tym forum w ciągu 10 lat opowiedziałem mnóstwo ze swojego życia prywatnego więc jedynym no - namem tutaj jesteś Ty.
Do tego zakłamańcu obesrany sam stawiałeś na hossę roczną i miesieczną aż w końcu w nią zwątpiłeś a ja zacząłem ponownie wierzyć i o to masz ból dupy mała fujarko. Tak że do kogo innego takie banialuki pisz. Z mojej strony eot na tego sralimuchę

warto byś to przemyślał

At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
teraz to mi nagadales niczym żul spod budki z piwem. Widze ładnie Cie rynek rozjechal ze hamulce na koniec tygodnia puscily. Gratuluje stalowych nerwow. Wroc do kolegow do baru i ochlonNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 gru 2019, 18:11
Do tego zakłamańcu obesrany sam stawiałeś na hossę roczną i miesieczną aż w końcu w nią zwątpiłeś a ja zacząłem ponownie wierzyć i o to masz ból dupy mała fujarko. Tak że do kogo innego takie banialuki pisz. Z mojej strony eot na tego sralimuchę![]()
Nie wiedzialem ze zona tak na Ciebie woła. A ja jestem Kermit. Milo mi
Jeszcze raz wklejam na pierwszą stronę bo kolega wyżej tylko cytuje to co mu się podobaNieśmiertelny Trader pisze: ↑13 gru 2019, 18:111. Ten demo grajek jedzie Cię jak leszcza. Ten demo grajek wygrał konkurs giełdowy dla studentów Parkietu w którym brało udział 5200 studentów z całej Polski wiele lat temu. Ten Demo grajek był w Trader of the month gdy istniała Armada. Ten Demo grajek pokazywał wpłaty i wypłaty publicznie, prowadził myfxbooka i ciągle pokazuje swoje zagrania a Ty nigdy ani razu, nigdy, nigdy nigdy nie widziałem ani jednego Twojego wejścia. Ten Demo grajek w ciągu ostatnich 4 miechów zarobił na nowego Forda Focusa. Ten Demo grajek pracował kiedyś jako profesjonalny trader w OSTC.Kermit pisze: ↑13 gru 2019, 18:00Tomek. Napisalem zebys wrzucil cos wiecej. Nie chcesz to wystarczylo odpisac nie wrzucam i tyle. Po temacie. Ale Ty piszesz o jakichs straszeniach z wielkimi pretensjami o to co napisalem wiec ironicznie Cie przeprosilem jakbym jakas zbrodnie popelnil. Nie zalapales. Trudno. Nie mialem, nie mam i nigdy nie bede mial Cie za co przepraszac bo nigdy cie nie obrazilem, nie ublizylem i nie wyzwalem. A ze strzeliles kiedys focha z doopy jak baba i trzyma Cie juz z rok to tez swiadczy o tym jakim czlowiekiem jestes. Ale to juz nie moja sprawa.
Ja na tym forum w ciągu 10 lat opowiedziałem mnóstwo ze swojego życia prywatnego więc jedynym no - namem tutaj jesteś Ty.
Do tego zakłamańcu obesrany sam stawiałeś na hossę roczną i miesieczną aż w końcu w nią zwątpiłeś a ja zacząłem ponownie wierzyć i o to masz ból dupy mała fujarko. Tak że do kogo innego takie banialuki pisz. Z mojej strony eot na tego sralimuchę![]()

Pozdrawiam normalnych

Ostatnio zmieniony 13 gru 2019, 18:24 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
do zamkniecia będe chciał to potrzymać.( palucha na enter tez trzymam )
To 3200 to nie realne na dziś już. Niestety
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...