P4W3L pisze: ↑13 gru 2019, 19:20
witam,
Sprzedajemy fakty na US500? Rosło na plotkach o deal US-China. Poprzednia próba zakończona SL na 3110. Zaczynam od nowa budowę pozycji krótkich oraz oczekujące sell stop. Cel minimum 2900, SL powyżej 3200 (wiem Navik że poziom ten Ciebie interesuje i wg mnie możemy tam dolecieć jeszcze w tym roku). Po osiągnięciu celu ponowna analiza sytuacji. W długim terminie nadal 3800-4000 w grze.
PS proszę Was darujcie sobie dogadywanie nawzajem, to nie ma sensu. Jeśli ktoś ma rację to chwała mu za to, jeśli się pomyli to jest SL. Sam grałem S na GBPUSD wczoraj i dzisiaj i mimo niedużego wkładu zysk pokaźny (wszystko zależy od timingu) więc można i przy mega wzrostach zarobić na pozycjach krótkich. Nikogo nie bronię i nie trzymam stron bo mam ważniejsze rzeczy niż wirtualne kłótnie i udowadnianie kto ma większego, ale robi się mega syf na forum. Pamiętajcie, dużo osób czyta bez komentowania.
Pozdrawiam i udanych transakcji.
Dałeś kilka wytyczonych poziomów i tak przyglądając się wykresowi troche nie wiem z czym te poziomy połączyć-
to raz
Co do drugiej częsci takie tam darowanie czy coś?
PP jestes tu długo na tym forum, to że akurat tak jest jak dzis nowość jest/ dla Ciebie?
Chyba nie, bo tez jestem długo i powiedziałbym że to normalność ,
Widzisz towarzystwo tu co pisze jak sie zachowuje (to dzis pikuś w porównaniu z okresem bytnosci pewnego wybitnego tradera co wszystkich tu zesłał i wyzwał od debili bo stworzył nowy swiat trejdingu a tu mu nikt chwały nie dał - pp nadal tkwi nastepny model osobosciowy co wszystko wie i tez oczekuje chwały i nici z tego i frustracja )
Wiec czy sie komu coś podoba takie czy inne postowanie naturalnym jest by to robić a nie siedziec
bo ile osób tyle opinii
-ach w jednym wyjątkowym przypadku tu jest inaczej wszystkie posty pewnego mistrza sa oklaskiwane przez kółko adoratorskie